Пиріжки з щавлем смажені
(покроковий рецепт з фото)
Я ось тільки недавно дізналася, що зі щавлем, виявляється, можна готувати не тільки щі, але і щось цікаве, смачне і ситне. Розповім, як приготувати пиріжки зі щавлем смажені в домашніх умовах
Розповім, як приготувати пиріжки зі щавлем смажені. У домашніх умовах вони незмінно радують і мене, і моїх домочадців. Ця випічка хоч і без особливих вишукувань, але все ж дуже смачна і дуже мені подобається. Рекомендую і вам спробувати цю цікаву випічку з ніжною кислинкою. Сподобається і дітям, і дорослим! До речі, якщо хочете зробити пиріжки ще більш ніжними, смажте їх на вершковому маслі або запікайте в духовці. Хай щастить!
- Борошно - 900 грам
- Цукор - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 500 мілілітрів
- Дріжджі - 11 грам (швидкі)
- Масло рослинне - 0.5 склянки
- Щавель - 2 пучка
1. Молоко подогреем, розведемо в ньому дріжджі і півсклянки цукру. Почекаємо, поки підуть бульбашки. Далі до опари додамо збиті яйця, сіль і півсклянки олії. Перемішаємо, додаємо борошно. Після борошна чекаємо, поки тісто не збільшиться в об'ємі в кілька разів. Обминали його і даємо ще раз піднятися.
2. Щавель помиємо, измельчим і змішаємо з цукром, що залишився. З тіста зробимо коржі, всередину кожної кладемо начинку. Формуємо пиріжки.
3. Тепер кожен пиріжок обсмажити на олії на сковороді.
4. От і все! Смачного!