Пиріжки з капустою на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Смажені пиріжки дуже добре підходять в якості легкої закуски. Сьогодні я розповім вам рецепт приготування пиріжків з капустою на сковороді.
Пиріжки хороші тим, що готувати їх нескладно і вони припадуть до будь-якого столу на будь-який прийом їжі. Тут я виклав рецепт приготування пиріжків з капустою на сковороді з фото. Смачного!
- Кип'ячена вода - 0, 5 L
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 6 Ст. Ложок(4 для тіста, 1 для капусти, 1 для смаження пиріжків)
- Дріжджі бистродейтсвующіе - 1 штука (пакетик 10-11 г)
- Пшеничне борошно - 5-6 склянок
- Яйце - 6-7 штук(2-3 для тіста, 3-4 для начинки)
- Капуста - 1 кілограм
- Цибулина - 1 штука

Дрібно нарізаємо цибулю.

Шаткуємо капусту.

Смажимо капусту на середньому вогні з рослинним маслом.

Через кілька хвилин додаємо цибулю. Смажимо до готовності. По закінченню готування можна змастити все яйцями, щоб начинка придбала специфічний смак.

Даємо начинці охолонути, тим часом готуємо тісто. Заливаємо в каструлю воду на денце. У неї додаємо цукор, сіль, 1 ложку рослинної олії. Відразу додаємо швидкодіючі дріжджі. Поступово засипаємо борошно. Додаємо половин наявної у нас муки і починаємо вимішувати тісто. Через пару хвилин додаємо решту борошна і замішуємо тісто до однорідності. Додаємо залишився рослинне масло. Ми залишаємо тісто в теплому місці, миску з тестом накриваємо рушником. Коли тісто підніметься, приминає його і повторюємо процедуру вдруге. Ділимо тісто на невеликі кульки, викладаємо на дошці.

Розкачуємо кульки тесту качалкою, насипаємо довільну кількість начинки.

Красивий пиріжок.

Тепер обсмажуємо пиріжки на сковороді. Жарка не займе багато часу - по кілька хвилин на кожну сторону.