Рецепт Пиріжки печені з м'ясом фото

Пиріжки печені з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш , Дріжджове тісто
Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пиріжки печені з м'ясом чудово смачні. Я не знаю людей, які не люблять пиріжки, а вже з м'ясом подобаються практично всім. Печіть їх у вихідні дні, так як дріжджове тісто не любить поспіху.


Опис приготування:

Пиріжки печені з м'ясом приготувати і просто, і не дуже одночасно. Потрібно хоч раз повозитися з тестом самостійно! Воно замішується не надто крутим, чим більш повітряне тісто, тим смачніше пиріжки. Так як тісто дріжджове, йому потрібно дати трохи підрости і знову прим'яти. Для оброблення використовуйте борошно, а краще соняшникова олія, щоб тісто не липло до рук.


  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Масло топлене - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 50 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 4 склянки
  • Цибуля - 1 Склянка (начинка)
  • М'ясний фарш - 700 грам (начинка)
  • Яйце - 1 штука (мастило)
пиріжки печені з м'ясом - фото крок 1
Молоко з цукром і сіллю довести до кипіння, додати масло. Остудити до 40 градусів.
пиріжки печені з м'ясом - фото крок 2
До молока додати розкришені дріжджі і залишити все це на 15 хвилин, потім додайте борошно, замісіть тісто, дайте йому постояти хвилин 40 і обробляють.
пиріжки печені з м'ясом - фото крок 3
Приготуйте начинку: цибулю порізати обсмажте до прозорості, додайте фарш, спеції і смажте до готовності.
пиріжки печені з м'ясом - фото крок 4
На корж з тіста викладіть начинку і зліпити пиріжок.
пиріжки печені з м'ясом - фото крок 5
Пиріжки викладаємо на деко, даємо расстояться 30 хвилин.
пиріжки печені з м'ясом - фото крок 6
Пиріжки змастіть збитим яйцем і печіть при 170 градусах до золотистого кольору.
пиріжки печені з м'ясом - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти