Пиріжки печені з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Пиріжки печені з м'ясом чудово смачні. Я не знаю людей, які не люблять пиріжки, а вже з м'ясом подобаються практично всім. Печіть їх у вихідні дні, так як дріжджове тісто не любить поспіху.
Пиріжки печені з м'ясом приготувати і просто, і не дуже одночасно. Потрібно хоч раз повозитися з тестом самостійно! Воно замішується не надто крутим, чим більш повітряне тісто, тим смачніше пиріжки. Так як тісто дріжджове, йому потрібно дати трохи підрости і знову прим'яти. Для оброблення використовуйте борошно, а краще соняшникова олія, щоб тісто не липло до рук.
- Молоко - 500 мілілітрів
- Масло топлене - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 50 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Борошно - 4 склянки
- Цибуля - 1 Склянка (начинка)
- М'ясний фарш - 700 грам (начинка)
- Яйце - 1 штука (мастило)
Молоко з цукром і сіллю довести до кипіння, додати масло. Остудити до 40 градусів.
До молока додати розкришені дріжджі і залишити все це на 15 хвилин, потім додайте борошно, замісіть тісто, дайте йому постояти хвилин 40 і обробляють.
Приготуйте начинку: цибулю порізати обсмажте до прозорості, додайте фарш, спеції і смажте до готовності.
На корж з тіста викладіть начинку і зліпити пиріжок.
Пиріжки викладаємо на деко, даємо расстояться 30 хвилин.
Пиріжки змастіть збитим яйцем і печіть при 170 градусах до золотистого кольору.
Смачного!