Пиріг зі смородиною в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Приготувати такий соковитий і яскравий пиріг дуже просто, а його трохи кислуватий смак обов'язково вам сподобається. З цим рецептом ви зможете швидко підготуватися до несподіваного приходу гостей.
Опис приготування:
Цей простий рецепт пирога зі смородиною в мультиварці підійде для будь-якого часу року, тому що влітку і восени його можна готувати зі свіжої смородини, а взимку і навесні з замороженої. До того ж зробити його дійсно простіше простого, але ж в ньому так багато вітамінів і мікроелементів, які необхідні нашому організму, тому що навіть після термічної обробки смородина їх не втрачає. Так що такий пиріг - це і приголомшливо смачна випічка і корисне блюдо одночасно. Давайте сумісний приємне з корисним і приготуємо цей пиріг для всієї родини, на а я з задоволенням допоможу вам і розповім, як зробити пиріг зі смородиною в мультиварці.
- Маргарин - 200 грам
- Цукор - 180 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 200 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Смородина - 300-400 грам
- Ванілін - За смаком
- Цукрова пудра - За смаком
Для початку нарізаємо маргарин на невеликі кубики і розтоплюємо його в мікрохвильовій печі або на водяній бані.
Додаємо цукор і ванілін і перемішуємо все.
Тепер розбиваємо яйця і перемішуємо все за допомогою віночка.
Тепер всипаємо борошно і розпушувач.
Ретельно перемішуємо все до утворення рідкого однорідного по консистенції тесту.
Змащуємо чашу мультиварки вершковим маслом і переливаємо в неї тісто.
Наверх викладаємо ягоди смородини і трохи притискаємо їх. Закриваємо кришку і встановлюємо режим"Випічка" з 40 хвилин.
Коли пиріг буде готовий, даємо йому час трохи охолонути, перекладаємо на блюдо і посипаємо цукровою пудрою. Смачного!