Рецепт Пиріг зі смородиною в мультиварці фото

Пиріг зі смородиною в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
На обід, На полуденок, На сніданок, Святковий обід
Випічка, Пироги

Приготувати такий соковитий і яскравий пиріг дуже просто, а його трохи кислуватий смак обов'язково вам сподобається. З цим рецептом ви зможете швидко підготуватися до несподіваного приходу гостей.

Цей простий рецепт пирога зі смородиною в мультиварці підійде для будь-якого часу року, тому що влітку і восени його можна готувати зі свіжої смородини, а взимку і навесні з замороженої. До того ж зробити його дійсно простіше простого, але ж в ньому так багато вітамінів і мікроелементів, які необхідні нашому організму, тому що навіть після термічної обробки смородина їх не втрачає. Так що такий пиріг - це і приголомшливо смачна випічка і корисне блюдо одночасно. Давайте сумісний приємне з корисним і приготуємо цей пиріг для всієї родини, на а я з задоволенням допоможу вам і розповім, як зробити пиріг зі смородиною в мультиварці.

  • Маргарин - 200 грам
  • Цукор - 180 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 200 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Смородина - 300-400 грам
  • Ванілін - За смаком
  • Цукрова пудра - За смаком
пиріг зі смородиною в мультиварці - фото крок 1
Для початку нарізаємо маргарин на невеликі кубики і розтоплюємо його в мікрохвильовій печі або на водяній бані.
пиріг зі смородиною в мультиварці - фото крок 2
Додаємо цукор і ванілін і перемішуємо все.
пиріг зі смородиною в мультиварці - фото крок 3
Тепер розбиваємо яйця і перемішуємо все за допомогою віночка.
пиріг зі смородиною в мультиварці - фото крок 4
Тепер всипаємо борошно і розпушувач.
пиріг зі смородиною в мультиварці - фото крок 5
Ретельно перемішуємо все до утворення рідкого однорідного по консистенції тесту.
пиріг зі смородиною в мультиварці - фото крок 6
Змащуємо чашу мультиварки вершковим маслом і переливаємо в неї тісто.
пиріг зі смородиною в мультиварці - фото крок 7
Наверх викладаємо ягоди смородини і трохи притискаємо їх. Закриваємо кришку і встановлюємо режим "випічка" з 40 хвилин.
пиріг зі смородиною в мультиварці - фото крок 8
Коли пиріг буде готовий, даємо йому час трохи охолонути, перекладаємо на блюдо і посипаємо цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти