Рецепт Пиріг зі смородиною і яблуками фото

Пиріг зі смородиною і яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Фрукти , Яблука , Смородина
Для дітей , Десерт
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Рецепт приготування пирога зі смородиною і яблуками вашій увазі. У сезон свіжих ягід і фруктів - це найкращий десерт. Рекомендую!

Опис приготування:

Рекомендую пиріг з ягодою і яблуками готувати відкритий. Для приготування пирога зі смородиною і яблуками вибирайте яблука солодкий, ягода і так кислуватий буде, а яблука її оттенят. Яблука промийте, наріжте часточками. Готовий пиріг можна подати з вершками. Дивимося рецепт.

  • Тісто листкове - 800 грам
  • Чорна смородина - 400 грам
  • Яблука - 4-5 штук
  • Цукор - 1 Склянка
  • Цукрова пудра - 1-2 Ст. Ложок
  • Жовток - 1 штука
пиріг зі смородиною і яблуками - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
пиріг зі смородиною і яблуками - фото крок 2
Тісто розкачати.
пиріг зі смородиною і яблуками - фото крок 3
Форму застеліть пергаментом, потім викладіть тісто.
пиріг зі смородиною і яблуками - фото крок 4
Потім ягоди.
пиріг зі смородиною і яблуками - фото крок 5
Посипте цукром.
пиріг зі смородиною і яблуками - фото крок 6
Потім яблука.
пиріг зі смородиною і яблуками - фото крок 7
Залишками тесту можна красиво скріпити краю.
пиріг зі смородиною і яблуками - фото крок 8
Змастіть жовтком. Відправляємо в розігріту до 220 З духовку на 25 хвилин.
пиріг зі смородиною і яблуками - фото крок 9
Готовий пиріг зі смородиною та яблуками можете посипати цукровою пудрою перед подачею. Смачного!

Схожі рецепти