Пиріг зі смородиною і яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування пирога зі смородиною і яблуками вашій увазі. У сезон свіжих ягід і фруктів - це найкращий десерт. Рекомендую!
Рекомендую пиріг з ягодою і яблуками готувати відкритий. Для приготування пирога зі смородиною і яблуками вибирайте яблука солодкий, ягода і так кислуватий буде, а яблука її оттенят. Яблука промийте, наріжте часточками. Готовий пиріг можна подати з вершками. Дивимося рецепт.
- Тісто листкове - 800 грам
- Чорна смородина - 400 грам
- Яблука - 4-5 штук
- Цукор - 1 Склянка
- Цукрова пудра - 1-2 Ст. Ложок
- Жовток - 1 штука
Підготуйте інгредієнти.
Тісто розкачати.
Форму застеліть пергаментом, потім викладіть тісто.
Потім ягоди.
Посипте цукром.
Потім яблука.
Залишками тесту можна красиво скріпити краю.
Змастіть жовтком. Відправляємо в розігріту до 220 З духовку на 25 хвилин.
Готовий пиріг зі смородиною та яблуками можете посипати цукровою пудрою перед подачею. Смачного!