Пиріг з журавлиною
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг з журавлиною - дуже проста випічка з найкориснішою лісовою ягодою. Пиріг виходить дуже ніжним з легкою кислинкою, яка надає йому особливу свіжість і вишуканість.
Щоб приготувати пиріг з журавлиною треба трішечки часу, ягід і найпростіших продуктів, які завжди є вдома. Пиріг з журавлиною - досить простий, але красивий пиріг, який готується легко, просто і швидко. Я вже відзначала, що цей пиріг має оригінальний кислуватим смаком, який підбадьорює і начебто освіжає. Можу додати, що журавлина в поєднанні з яблуком дає наівкусшейшій відтінок. Цього разу в пиріг з журавлиною я додала всього одне яблуко і ще раз переконалася, що яблук треба класти більше. Можна навіть всередину пирога!
Бажаю приємного приготування! Хто використав мій рецепт пирога з журавлиною - пишіть свої відгуки, цікаво чи вийшло у вас.
- Маргарин - 150 грам
- Цукор - 2/3 склянки
- Яйця - 5 штук
- Борошно - 1, 5 склянки
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Свіжа журавлина - 150 грам
- Яблуко - 1 штука