Пиріг з журавлиною в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Приготуйте цей незвичайний пиріг з журавлиною в мультиварці. Ягідна кислинка в поєднанні з пишним бісквітом роблять його чудово смачним.
Перед вами класичний рецепт приготування пирога з журавлиною в мультиварці. Оскільки я дуже люблю горіхи, я додав їх в цей рецепт, відразу скажу - так навіть смачніше. Горіхи вибирайте ті, що вам більше до душі волоські або мигдаль або ще якісь. Нижче наведено покроковий рецепт приготування пирога. Хай щастить!
- Цукор - 1/3 склянки (журавлинний шар)
- Вершкове масло - 30 грам (журавлинний шар)
- Журавлина - 1 Склянка (журавлинний шар)
- Горіхи рубані - 1/4 склянки (журавлинний шар)
- Вершкове масло - 50 грам (тісто)
- Цукор - 1/4 склянки (тісто)
- Яйце - 1 штука (тісто)
- Цукор ванільний - 1 Чайна ложка (тісто)
- Крем - 100 мілілітрів (тісто)
- Борошно - 1 Склянка (тісто)
- Сода - 1 Чайна ложка (тісто)
- Кориця мелена - 1/2 чайних ложки (тісто)
- Сіль - 1/4 чайних ложки (тісто)
Увімкніть мультиварку в режим "випічка", розтопіть масло і додайте цукор, перемішайте до однорідної маси. Додайте журавлину і подрібнені горіхи.
Вимкніть мультиварку. Добре перемішайте горіхи з ягодами і маслом. Отриману масу разравниваем по дну.
Приготуємо тісто. Розтопити масло і змішайте його з цукром і ванільним цукром.
Додайте одне яйце, збийте вінчиком.
Додайте сметану, перемішайте.
В окремому посуді змішайте борошно з содою і корицею.
У рідку частину тесту всипте борошняну суміш, перемішайте тісто.
Викладіть тісто на горіхово-ягідний шар.
Увімкніть мультиварку в режим "випічка" з 1 час. Готовність перевіряйте зубочисткою, якщо тісто вже сухе - пиріг готовий.
Готово! Частина горіхів і журавлини залишилися на дні можна викласти на верх пирога, виходить ось так! Смачного!