Пиріг з зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Літній низькокалорійний рецепт. Начинка із зелені і сиру відмінно поєднується зі смаком випеченого тіста. Смачно, соковитий і просто.
Легкий і простий рецепт. Замісити тісто з маргарину, борошна, яйця і сметани і помістіть його в холодильник. Зелень подрібніть, змішайте з розтертим сиром, сметаною і тертим сиром. Викладіть тісто на деко, розмістіть начинку і накрийте її краями тесту. Посипте тертим сиром і випікання в духовці протягом півгодини. Перед подачею на стіл охолодіть до кімнатної температури. Смачного!
- Маргарин - 150 грам
- Борошно - 300 грам
- Сир - 600 грам
- Крем - 200 грам
- Шпинат - 350 грам
- Кріп - 50 грам
- Петрушка - 20 грам
- Сир - 150 грам
- Яйце - 3 штуки
- Сіль - За смаком
Маргарин розітріть з борошном, додайте 1 яйце, ложку сметани і замісити тісто. Зберіть його в кулю і відправте в холодильник.
Шпинат залийте на 5 хвилин гарячою водою, потім відкиньте на друшляк.
Сир розітріть з дрібкою солі і 2 яйцями.
Шпинат, петрушку і кріп дрібно наріжте, додайте сир, сметану і два третини тертого сиру. Добре перемішайте.
Форму для випікання застеліть пергаментом, викладіть тісто, акуратно розподіліть по поверхні і наколи виделкою. Потім викладіть начинку, краї тіста загніть на начинку і посипте тертим сиром. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте протягом 30 хвилин. Перед подачею на стіл охолодіть до кімнатної температури.