Пиріг з сьомгою з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг ми будемо готувати з готового листкового тіста. Тому приготування не займе у вас багато часу. Можна балувати сім'ю таким блюдом дуже часто. Спробуйте і інші начинки!
Листкове тісто ділиться на два види: бездріжджове і дріжджове. Тут все залежить від уподобань. Хочете, щоб пиріг був більш об'ємним - тоді вам підійде дріжджове. Для нашого пирога брати треба саме таке тісто. Отже, переходимо до рецептом, як приготувати пиріг з сьомгою з листкового тіста.
- Дріжджове листкове тісто - 500 грам
- Файл лосося - 400 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки

Листкове тісто попередньо викладіть розморожувати при кімнатній температурі. Рибний пиріг буде закритого виду, тому розріжте листкове тісто на дві частини, коли воно розморозиться.

Займіться начинкою. Наріжте цибулю кубиками, обсмажте його протягом 6 хвилин до м'якого стану. Також поріжте сьомгу маленькими квадратиками і відправте до цибулі смажитися. Приправити сіллю і poperčite.

На промаслений форму викладіть тісто (якщо необхідно - тісто розкачати), покладіть зверху начинку із сьомги і цибулі. Другий шар тіста вам точно треба буде розкачати. Далі накрийте їм начинку, защипують краю у цього рибного пирога. Головне - залишити невеликий отвір зверху.

Через 35 хвилин пиріг буде готовий, та ви і самі дізнаєтеся це по чудесному аромату і золотистої скоринки.