Рецепт Пиріг з сьомгою з листкового тіста фото

Пиріг з сьомгою з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Листкове тісто , Сьомга
Пісні страви
На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 50 хв.

Пиріг ми будемо готувати з готового листкового тіста. Тому приготування не займе у вас багато часу. Можна балувати сім'ю таким блюдом дуже часто. Спробуйте і інші начинки!

Опис приготування:

Листкове тісто ділиться на два види: бездріжджове і дріжджове. Тут все залежить від уподобань. Хочете, щоб пиріг був більш об'ємним - тоді вам підійде дріжджове. Для нашого пирога брати треба саме таке тісто. Отже, переходимо до рецептом, як приготувати пиріг з сьомгою з листкового тіста.

  • Дріжджове листкове тісто - 500 грам
  • Файл лосося - 400 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
пиріг з сьомгою з листкового тіста - фото крок 1
Листкове тісто попередньо викладіть розморожувати при кімнатній температурі. Рибний пиріг буде закритого виду, тому розріжте листкове тісто на дві частини, коли воно розморозиться.
пиріг з сьомгою з листкового тіста - фото крок 2
Займіться начинкою. Наріжте цибулю кубиками, обсмажте його протягом 6 хвилин до м'якого стану. Також поріжте сьомгу маленькими квадратиками і відправте до цибулі смажитися. Приправити сіллю і poperčite.
пиріг з сьомгою з листкового тіста - фото крок 3
На промаслений форму викладіть тісто (якщо необхідно - тісто розкачати), покладіть зверху начинку із сьомги і цибулі. Другий шар тіста вам точно треба буде розкачати. Далі накрийте їм начинку, защипують краю у цього рибного пирога. Головне - залишити невеликий отвір зверху.
пиріг з сьомгою з листкового тіста - фото крок 4
Через 35 хвилин пиріг буде готовий, та ви і самі дізнаєтеся це по чудесному аромату і золотистої скоринки.

Схожі рецепти