Пиріг з пісочного тіста з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Любіть незвичайні і прості страви? Тоді обов'язково зверніть увагу на цей цікавий рецепт. Я навчу вас, як приготувати пиріг з пісочного тіста з картоплею в дуже оригінальному вигляді.
Для тих, хто не дуже добре вміє працювати з тестом, цей варіант стане справжньою знахідкою! Від вас буде потрібно мінімум зусиль, адже не потрібно розгортати його. Zaintrigovanи? В начинку, до речі, крім картоплі можна додати трохи смаженого бекону або відвареної курочки, наприклад, а також улюблену зелень за смаком. Чудовий перекус для всієї родини, який я рекомендую повторити в домашніх умовах.
- Жовтки - 3 штуки
- Вершкове масло - 100 грам
- Сир - 50-100 грам
- Картопля - 300 грам
- Борошно - 200 грам
- Сіль, перець, часник, зелень - За смаком
1. Ось такі інгредієнти ми будемо використовувати в рецепті. Картоплю відварити в шкірці до готовності і остудіть.
2. У глибоку миску надішліть жовтки і м'яке вершкове масло. Збийте до однорідності.
3. Просійте зверху борошно з сіллю невеликими порціями, ретельно перемішуючи.
4. Застелите жароміцних форму пергаментом і висипте крихту, відклавши приблизно 1/5 частина.
5. Викладіть на тісто очищений, нарізаний скибочками картопля. Підсолити, поперчіть за смаком.
6. Зверху викладіть цибулю, часник, зелень і улюблені трави.
7. Присипте тертим сиром, залишками тіста і за бажанням додайте ще трохи зелені. Надішліть форму в розігріту духовку і запікайте при температурі 180 градусів до рум'яної.
8. Ось така краса! Подавати пиріг до столу можна як теплим, так і остиглим. Смачного!