Рецепт Пиріг з персиками фото

Пиріг з персиками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Персик
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Такий пиріг сподобається всім любителям ніжного персикового смаку і дивно приємного аромату випічки. Сьогодні розповім, як приготувати пиріг з персиками - класний десерт до чаю для всіх.

Опис приготування:

Такий пиріг відмінно підійде на обід з чаєм, його також можна подати з кулькою морозива (наприклад, з plombirom). Морозиво додасть додаткову ніжність пирога. Не бійтеся експериментувати, і все вийде!

  • Пісочне тісто - 1 штука (упаковка, можна брати будь-яке інше тісто)
  • Свіжі персики - 500-600 грам
  • Цукор - 1 Склянка
  • Борошно пшеничне - 0, 5 склянки
  • Мелена кориця - 1/2 чайних ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
1
Для того, щоб приготувати смачний пиріг з персиками, необхідно попередньо розігріти духовку до 200 градусів.
2
В окремій ємності змішуємо борошно, склянка цукру, корицю і ретельно все перемішуємо.
Свіжі персики гарненько промиваємо під водою, потім очищаємо їх від шкірки і нарізаємо на шматочки. Тісто розділяємо на дві частини: побільше і поменше.
3
Змішуємо нарізані персики зі змішаними раніше цукром, борошном і корицею.
У форму для випікання викладаємо розкачане пісочне тісто (більшу частину). Форму попередньо необхідно змастити вершковим або рослинним маслом.
4
На тісто викладаємо персикову начинку. Зверху накриває другою частиною тіста (її необхідно розкачати), посипаємо цукром (2 ст. Ложками), добре защипувати пиріг по краях (їх, до речі, необхідно закрити фольгою, щоб вони не підгоріли). Випікаємо протягом 35-45 хвилин. Коли скоринка стане золотисто-коричневого кольору, пиріг можна прибирати з духовки. Для 15 хвилин до кінця готування приберіть фольгу. Персиковий пиріг готовий, смачного!

Схожі рецепти