Рецепт Пиріг з м'ясом без дріжджів фото

Пиріг з м'ясом без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Птах , Курка
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 8
Час приготування: 50 хв.

Дуже рекомендую приготувати цей пиріг. Він незрівнянно смачний, дуже ситний, соковитий, з неповторним смаковим букетом! з'їдається миттю, а готується дуже швидко і легко.

Опис приготування:

Сьогодні будемо готувати дуже ніжний і ароматний пиріг з м'ясом. Пиріг не тільки чудовий на смак, але і виглядає просто приголомшливо! Такий і на святковий стіл поставити можна. І головне - рецепт простий, швидкий і заощадить вам багато часу, а родичі будуть в захваті від такої випічки! Тому уважно читаємо рецепт приготування пирога з м'ясом в духовці і одразу ж вирушаємо на кухню експериментувати!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Курка - 300 грам (відварне філе)
  • Крем - 150 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Лук-пориста - 300 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Сир - 100 грам (філадельфія)
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Сода - 1/2 чайних ложки
пиріг з м'ясом без дріжджів - фото крок 1
Відварну курку разом з цибулею-пореєм перемелює в блендері. Обсмажуємо на 20 грамах вершкового масла. Солимо і додаємо спеції.
пиріг з м'ясом без дріжджів - фото крок 2
Робимо тісто: залишилися 100 грам масла потрібно розм'якшити і змішати з 4 столовими ложками сметани, содою і борошном. Вимішуємо, розгортаємо і укладаємо в присипану борошном форму.
пиріг з м'ясом без дріжджів - фото крок 3
Готуємо заливку для нашого пирога. Змішуємо залишилися 100 грам сметани, сир, яйце. Додаємо сіль і спеції за смаком, гарненько перемішуємо до однорідної маси.
пиріг з м'ясом без дріжджів - фото крок 4
На тісто викладаємо обсмажену з цибулею курячий фарш. Зверху заливаємо сирно-сметанною масою.
пиріг з м'ясом без дріжджів - фото крок 5
Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 25-30 хвилин. Готово!

Схожі рецепти