Пиріг з листкового тіста з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг з листкового тіста з куркою, Крім того, що дуже вксуний, ще й дуже ситний, а тому ви можете з легкістю подати його до вечері або до обіду. Нічим доповнювати його не потрібно, що дуже зручно.
Приготувати такий пиріг можна швидко і просто, особливо, якщо у вас в морозильній камері є два листа готового листкового тіста. До речі, для зручності приготування можна замість курячого філе використовувати курячий фарш, який швидко обсмажується на сковороді, але пиріг з відвареної курячої грудкою виходить все ж смачніше, та й корисніше. Я поділюся з вами рецептом, як приготувати пиріг з листкового тіста з куркою. Спробуйте приготувати його у себе на кухні.
- Тісто листкове дріжджове - 450 грам
- Куряче філе - 300 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Кунжут - 1-2 чайних ложок
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Тісто злегка розморозити, щоб його було зручно розгортати. Куряче філе заздалегідь відваріть до готовності, не забудьте злегка підсолити воду.
Готове куряче філе подрібніть за допомогою ножа або просто порвіть на волокна.
Тісто розкачати в тонкий корж товщиною близько 5 мм. Викладіть на деко, застелене пергаментом.
Розподіліть начинку рівним шаром. Можна також присипати дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Накрийте пиріг другим листом тесту, змастіть збитим яйцем і присипте насінням кунжуту.
Надішліть пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин. Подавайте готовий пиріг з листкового тіста з куркою теплим. Якщо він все ж встиг охолонути, розігрійте його в мікрохвильовці.