Пиріг з кетой
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Пиріг - відмінна заміна другого блюда і ідеальний компонент для ситної вечері. Пропоную вам рецепт приготування пирога з кетой.
Опис приготування:
Це дуже простий рецепт пирога з кети.
1. Готуємо тісто.
2. Готуємо начинку.
3. Я поділяю тісто. Формуємо пиріг.
4. Запікаємо пиріг.
- Маргарин - 150 грам
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Філе червоної риби - 400 грам
- Відварений рис - 3-4 Ст. Ложок
- Кріп порезаний - 3 Ст. Ложки
- Перець - За смаком
- Приправа для риби - За смаком
- Slivovchnoe масло - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1, 25 склянки
Спершу замішуємо тісто. Маргарин натираємо на тертці, залишаємо в мисці. Додаємо сметани, розбиваємо в миску яйце, додаємо сіль, гашене соду, борошно. Заважаємо до однорідності.
Готуємо начинку. Філе моєму, ріжемо кубиками, обсмажуємо до побіління, додаємо вершкового масла, зелений, приправ, перцю, солі, рису. Все перемішуємо.
Тісто розділити на велику і меншу частини. Велику розстеляти на змащеному олією деку. Викласти зверху начинку.
Пиріг прикрити меншим шматком тесту. Запікати в духовці до золотистого відтінку.