Рецепт Пиріг з кетой фото

Пиріг з кетой
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Риба та морепродукти
Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пиріг - відмінна заміна другого блюда і ідеальний компонент для ситної вечері. Пропоную вам рецепт приготування пирога з кетой.

Опис приготування:

Це дуже простий рецепт пирога з кети.

1. Готуємо тісто.

2. Готуємо начинку.

3. Я поділяю тісто. Формуємо пиріг.

4. Запікаємо пиріг.

  • Маргарин - 150 грам
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Сода - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Філе червоної риби - 400 грам
  • Відварений рис - 3-4 Ст. Ложок
  • Кріп порезаний - 3 Ст. Ложки
  • Перець - За смаком
  • Приправа для риби - За смаком
  • Slivovchnoe масло - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1, 25 склянки
пиріг з кетой - фото крок 1
Спершу замішуємо тісто. Маргарин натираємо на тертці, залишаємо в мисці. Додаємо сметани, розбиваємо в миску яйце, додаємо сіль, гашене соду, борошно. Заважаємо до однорідності.
пиріг з кетой - фото крок 2
Готуємо начинку. Філе моєму, ріжемо кубиками, обсмажуємо до побіління, додаємо вершкового масла, зелений, приправ, перцю, солі, рису. Все перемішуємо.
пиріг з кетой - фото крок 3
Тісто розділити на велику і меншу частини. Велику розстеляти на змащеному олією деку. Викласти зверху начинку.
пиріг з кетой - фото крок 4
Пиріг прикрити меншим шматком тесту. Запікати в духовці до золотистого відтінку.

Схожі рецепти