Пиріг з брусницею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Коли немає часу довго возитися на кухні, а хочеться побалувати близьких випічкою, на допомогу приходять рецепти, подібні до цього. З мінімумом зусиль можна зробити пиріг з брусницею в мультиварці.
Цей неймовірно простий рецепт пирога з брусницею в мультиварці підійде не тільки для чаювання або недільного сніданку, але і для святкового столу.
1. Отже, для початку необхідно збити яйця до білого кольору. Можна додати дрібку солі.
2. Додати в кілька етапів цукор, щоб він добре розчинився. При бажанні можна додати дрібку ваніліну або кориці.
3. Коли цукор з яйцями ретельно збитий, можна поступово всипати борошно. Робити це потрібно повільно, щоб не утворювалися грудочки.
4. Кілька слів з приводу ягід. Пиріг з брусницею в мультиварці в домашніх умовах можна приготувати не тільки зі свіжих ягід, але і консервованих або заморожених. У першому випадку потрібно врегулювати кількість цукру, враховуючи солодкість консервації. Заморожені ягоди потрібно відразу додавати в тісто, без розморожування, щоб вони не стекли і не втратили форму.
5. Коли тісто повністю готове, чашу мультиварки рясно змастити вершковим маслом. При бажанні можна присипати манною крупою.
6. Вилити тісто в чашу, а зверху викласти ягоди.
7. Включити режим Випічка на 55-65 хвилин. Готовий пиріг можна посипати какао або цукровою пудрою, а також додатково прикрасити ягодами.
- Брусниця - 200 грам
- Яйце - 4 штуки
- Борошно - 250 грам
- Цукор - 200-250 грам
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
1. Отже, для початку необхідно збити яйця до білого кольору. Можна додати дрібку солі.
2. Додати в кілька етапів цукор, щоб він добре розчинився. При бажанні можна додати дрібку ваніліну або кориці.
3. Коли цукор з яйцями ретельно збитий, можна поступово всипати борошно. Робити це потрібно повільно, щоб не утворювалися грудочки.
4. Кілька слів з приводу ягід. Пиріг з брусницею в мультиварці в домашніх умовах можна приготувати не тільки зі свіжих ягід, але і консервованих або заморожених. У першому випадку потрібно врегулювати кількість цукру, враховуючи солодкість консервації. Заморожені ягоди потрібно відразу додавати в тісто, без розморожування, щоб вони не стекли і не втратили форму.
5. Коли тісто повністю готове, чашу мультиварки рясно змастити вершковим маслом. При бажанні можна присипати манною крупою.
6. Вилити тісто в чашу, а зверху викласти ягоди.
7. Включити режим Випічка на 55-65 хвилин. Готовий пиріг можна посипати какао або цукровою пудрою, а також додатково прикрасити ягодами.