Рецепт Пиріг з брусницею в мультиварці фото

Пиріг з брусницею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Ягоди, Брусниця
Веганські страви
На обід, На вечерю, На сніданок
Випічка, Пироги

Коли немає часу довго возитися на кухні, а хочеться побалувати близьких випічкою, на допомогу приходять рецепти, подібні до цього. З мінімумом зусиль можна зробити пиріг з брусницею в мультиварці.

Цей неймовірно простий рецепт пирога з брусницею в мультиварці підійде не тільки для чаювання або недільного сніданку, але і для святкового столу.

1. Отже, для початку необхідно збити яйця до білого кольору. Можна додати дрібку солі.

2. Додати в кілька етапів цукор, щоб він добре розчинився. При бажанні можна додати дрібку ваніліну або кориці.

3. Коли цукор з яйцями ретельно збитий, можна поступово всипати борошно. Робити це потрібно повільно, щоб не утворювалися грудочки.

4. Кілька слів з приводу ягід. Пиріг з брусницею в мультиварці в домашніх умовах можна приготувати не тільки зі свіжих ягід, але і консервованих або заморожених. У першому випадку потрібно врегулювати кількість цукру, враховуючи солодкість консервації. Заморожені ягоди потрібно відразу додавати в тісто, без розморожування, щоб вони не стекли і не втратили форму.

5. Коли тісто повністю готове, чашу мультиварки рясно змастити вершковим маслом. При бажанні можна присипати манною крупою.

6. Вилити тісто в чашу, а зверху викласти ягоди.

7. Включити режим Випічка на 55-65 хвилин. Готовий пиріг можна посипати какао або цукровою пудрою, а також додатково прикрасити ягодами.

  • Брусниця - 200 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Борошно - 250 грам
  • Цукор - 200-250 грам
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
Цей неймовірно простий рецепт пирога з брусницею в мультиварці підійде не тільки для чаювання або недільного сніданку, але і для святкового столу.

1. Отже, для початку необхідно збити яйця до білого кольору. Можна додати дрібку солі.

2. Додати в кілька етапів цукор, щоб він добре розчинився. При бажанні можна додати дрібку ваніліну або кориці.

3. Коли цукор з яйцями ретельно збитий, можна поступово всипати борошно. Робити це потрібно повільно, щоб не утворювалися грудочки.

4. Кілька слів з приводу ягід. Пиріг з брусницею в мультиварці в домашніх умовах можна приготувати не тільки зі свіжих ягід, але і консервованих або заморожених. У першому випадку потрібно врегулювати кількість цукру, враховуючи солодкість консервації. Заморожені ягоди потрібно відразу додавати в тісто, без розморожування, щоб вони не стекли і не втратили форму.

5. Коли тісто повністю готове, чашу мультиварки рясно змастити вершковим маслом. При бажанні можна присипати манною крупою.

6. Вилити тісто в чашу, а зверху викласти ягоди.

7. Включити режим Випічка на 55-65 хвилин. Готовий пиріг можна посипати какао або цукровою пудрою, а також додатково прикрасити ягодами.

Схожі рецепти