Пиріг манний
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете порадувати вашу сім'ю швидкої і смачною випічкою, то цей рецепт для вас. Сьогодні я розповім вам, як приготувати пиріг манний легко і швидко. Виходить смачно і ароматно!
Такий пиріг виходить ароматним і насиченим. Нагадує різдвяну випічку. А головне він корисний за рахунок меду і куркуми. Також в пиріг можна додати цедру апельсина, вона додасть цікаві нотки вашій страві. Подавайте пиріг з гарячим чаєм або какао. Смачного!
- Крупа манна - 200 грам
- Борошно - 100 грам
- Рідкий мед - 200 грам
- Яйця - 3 штуки
- Вершки 33% - 150 грам (можна жирніше)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Куркума - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 2/4 чайних ложки
1
У мисці змішайте борошно, розпушувач, Mankute і kurkumu.
2
В іншій мисці збийте яйця, не перестаючи збивати додавайте вершки і мед. Потім з'єднайте все з борошном, збивайте до однорідності, але не довго.
3
Духовку розігрійте до 170 градусв. Форму для випічки змастіть маслом і посипте манкою. Викладіть туди тісто і випікайте 35-40 хвилин.
4
Смачного!