Пхали
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Традиційне грузинське блюдо пхали є відмінним доповненням до вашого святкового меню.
Опис приготування:
Цей рецепт приготування пхали не вимагає використання плити, сковорідки - всі інгредієнти повинні бути сирими і подрібненими.
- Капуста - 1, 5 кілограма
- Волоський горіх - 300 грам
- Braai - 1 штука (пучок)
- Часник - 4 зубчики
- Цибуля - 1 штука
- Koriandr - 0, 5 чайних ложки
- Хміль-сунелі - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Перець - За смаком
- Гранат - За смаком
Капусту відварюємо в каструлі з водою. Даємо обсохнути в окремій мисці.
Подрібнюємо через м'ясорубку волоський горіх, цибуля, Kinzu, приправляем сіллю і перцем, доливаємо оцту і перемішуємо все в одній мисці.
Капусту пропускаємо через м'ясорубку і позбавляємося від зайвої рідини. Отриману суміш додаємо в миску з рештою начинкою.
Пхали майже готовий, залишилося все ретельно перемішати і додати зерен граната.
Тепер прибираємо пхали в холодильник на 2 годину. З страви можна зробити ось таку закуску.