Рецепт Пхали фото

Пхали
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Овочі , Капуста
Пісні страви
На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Традиційне грузинське блюдо пхали є відмінним доповненням до вашого святкового меню.

Опис приготування:

Цей рецепт приготування пхали не вимагає використання плити, сковорідки - всі інгредієнти повинні бути сирими і подрібненими.

  • Капуста - 1, 5 кілограма
  • Волоський горіх - 300 грам
  • Braai - 1 штука (пучок)
  • Часник - 4 зубчики
  • Цибуля - 1 штука
  • Koriandr - 0, 5 чайних ложки
  • Хміль-сунелі - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Перець - За смаком
  • Гранат - За смаком
пхали - фото крок 1
Капусту відварюємо в каструлі з водою. Даємо обсохнути в окремій мисці.
пхали - фото крок 2
Подрібнюємо через м'ясорубку волоський горіх, цибуля, Kinzu, приправляем сіллю і перцем, доливаємо оцту і перемішуємо все в одній мисці.
пхали - фото крок 3
Капусту пропускаємо через м'ясорубку і позбавляємося від зайвої рідини. Отриману суміш додаємо в миску з рештою начинкою.
пхали - фото крок 4
Пхали майже готовий, залишилося все ретельно перемішати і додати зерен граната.
пхали - фото крок 5
Тепер прибираємо пхали в холодильник на 2 годину. З страви можна зробити ось таку закуску.

Схожі рецепти