Рецепт Печиво зернове «Лукас» фото

Печиво зернове «Лукас»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Насіння
Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 10
Час приготування: 30 хв.

Щось я часто запікаю солодкі печінки. Цього разу мені захотілося чогось солоненького, але в той же час підходить до чаю. Ось я і почала розшукувати новий рецепт несолодкого печива в мережі.

Опис приготування:

Ось я і знайшла, як приготувати печиво зернове"Лукас" . У ньому використовується насіння кунжуту, соняшнику, льону. Повний набір корисних мікроелементів. Хрусткі ласощі можна їсти і дітям в невеликій кількості. Дуже раджу спробувати цей рецепт.

  • Борошно - 160 грам
  • Крохмаль - 90 грам
  • Кунжут - 20 грам
  • Льон - 30 грам
  • Насіння соняшнику - 50 грам
  • Рослинна олія - 75 грам
  • Вода - 75 грам
  • Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
  • Пекарський порошок - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 2 чайних ложки
печиво зернове
Просійте борошно і додайте в неї порошок, сіль і крохмаль.
печиво зернове
Додайте все насіння, цукор і перемішайте.
печиво зернове
Влийте воду і масло. Замішайте еластичне тісто. Розкачайте його в пласт і розділіть на шматочки.
печиво зернове
Випікайте печиво на деку з пергаментним папером при 180 градусах протягом 15 хвилин. Остудіть і подавайте!

Схожі рецепти