Печиво зернове «Лукас»
(покроковий рецепт з фото)
Щось я часто запікаю солодкі печінки. Цього разу мені захотілося чогось солоненького, але в той же час підходить до чаю. Ось я і почала розшукувати новий рецепт несолодкого печива в мережі.
Ось я і знайшла, як приготувати печиво зернове "лукас" . У ньому використовується насіння кунжуту, соняшнику, льону. Повний набір корисних мікроелементів. Хрусткі ласощі можна їсти і дітям в невеликій кількості. Дуже раджу спробувати цей рецепт.
- Борошно - 160 грам
- Крохмаль - 90 грам
- Кунжут - 20 грам
- Льон - 30 грам
- Насіння соняшнику - 50 грам
- Рослинна олія - 75 грам
- Вода - 75 грам
- Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
- Пекарський порошок - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
Просійте борошно і додайте в неї порошок, сіль і крохмаль.
Додайте все насіння, цукор і перемішайте.
Влийте воду і масло. Замішайте еластичне тісто. Розкачайте його в пласт і розділіть на шматочки.
Випікайте печиво на деку з пергаментним папером при 180 градусах протягом 15 хвилин. Остудіть і подавайте!