Печиво «земель»
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати печиво "земель" в домашніх умовах. Це цікавий варіант випічки з єврейської кухні, який подобається всім, хто не любить довго стояти на кухні, але солодощі обожнює!
Цей простий рецепт печива земель сподобається всім тим, хто любить домашню випічку, причому чим різноманітніше вона буде, тим краще. Тому, якщо від булочок, коржів і хлібців ви втомилися, спробуйте зробити ще таке смачне печиво, адже воно так просто робиться! Якщо ж тісто відразу не хоче розкочуватися, помістіть його після вимішування його в морозилку на 5-10 хвилин. Бажаю удачі!
- Борошно - 250 грам
- Вершкове масло - 125 грам
- Цукор - 125 грам
- Крем - 50 грам
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка

1. Масло перетираємо з цукром. У сметані розводимо соду, щоб з'явилися пухирці. Вливаємо цю суміш в масляну масу, додамо борошно і вимішати до однорідності.

2. Розкачуємо це тісто в плоску корж, нарізаємо ромбиками. Запікаємо при 200 градусах в духовці близько 15 хвилин, посипавши цукром і корицею, якщо хочете.

3. Ось така виходить краса! Смачного!