Печиво «земель»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.
Розповім, як приготувати печиво"земель" в домашніх умовах. Це цікавий варіант випічки з єврейської кухні, який подобається всім, хто не любить довго стояти на кухні, але солодощі обожнює!
Опис приготування:
Цей простий рецепт печива земель сподобається всім тим, хто любить домашню випічку, причому чим різноманітніше вона буде, тим краще. Тому, якщо від булочок, коржів і хлібців ви втомилися, спробуйте зробити ще таке смачне печиво, адже воно так просто робиться! Якщо ж тісто відразу не хоче розкочуватися, помістіть його після вимішування його в морозилку на 5-10 хвилин. Бажаю удачі!
- Борошно - 250 грам
- Вершкове масло - 125 грам
- Цукор - 125 грам
- Крем - 50 грам
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
1. Масло перетираємо з цукром. У сметані розводимо соду, щоб з'явилися пухирці. Вливаємо цю суміш в масляну масу, додамо борошно і вимішати до однорідності.
2. Розкачуємо це тісто в плоску корж, нарізаємо ромбиками. Запікаємо при 200 градусах в духовці близько 15 хвилин, посипавши цукром і корицею, якщо хочете.
3. Ось така виходить краса! Смачного!