Печиво з халвою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам подобається халва обов'язково спробуйте спекти ароматне печиво з начинкою. Готується дуже просто і швидко, що важливо в умовах шаленого темпоритму життя. Рекомендую дорослим і дітям!
Розповім, як приготувати печиво з халвою в домашніх умовах. Для початку займіться тісто, яке готується дуже легко. Начинку для печива складає халва перетерта з вершковим маслом. У деяких випадках в начинку додають подрібнені сухофрукти, але це вже на любителя. Хай щастить!
- Вершкове масло - 125 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно - 250 грам
- Цукор ванільний - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 125 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Халва - 200 грам
Збийте яйце з сіллю і цукром. Потім додайте охолоджене вершкове масло, порізане шматочками. Перемішайте до однорідності.
Просіваємо борошно і замішуємо тісто.
Сформуйте з тіста кулю, загорніть його в харчову плівку і помістіть в холодильник на 1 час.
Розкачуємо тісто і вирізаємо з нього кружечки на печиво. Половину кружечків робимо з діркою по серединці. Випікаємо печиво в духовці 10 хвилин (попередньо застелити деко папером для випічки) температура 190 градусів.
Халва розтирається з вершковим маслом.
На цільні печенюшки викладаємо по 1 ç.l. Начинки. Зверху накриваємо печивом з дірочкою по серединці.
Смачного!