Печиво-сухарики
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили приготувати до чаю домашню випічку, то придивіться до цього простого рецепту печива-сухариків, яке готується дуже легко зі звичайних компонентів. Виходить смачним і хрустким.
Перед вами нехитрий рецепт печива-сухариків. Воно випікає дуже легко, з використанням найпростіших інгредієнтів. Вам достатньо мати на кухні борошно, цукор, яйця. Так ви зможете дуже швидко спекти ці печеньки у себе на домашній кухні. Випічка виходить ароматною і хрусткою. Вона нікого не залишить байдужим. Швидко, просто, і ви зможете похрумтіти смачним печивом!
- Куряче яйце - 3 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 2, 5 склянки
- Сода, гашене оцтом - 0, 5 чайних ложки
- Маргарин - 250 грам
- Жовток яєчний - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
1. Візьміть яйця. Розбийте їх в зручну посуд і додайте цукор, сіль, трохи ванілі. Потім збийте до однорідності.
2. Маргарин натріть на тертці до отримання дрібної стружки. Додайте в збиті яйця. Тепер все ретельно перемішайте за допомогою міксера. Змішуйте до утворення однорідної консистенції.
3. Соду погасите оцтом. Борошно просійте. Додайте в отриману суміш. Все перемішайте за допомогою ложки, потім - вручну. Консистенція тіста повинна бути м'якою і злегка липкою.
4. Посипте борошно на поверхню столу. Скачайте ковбаску з тіста. Розділіть її на чотири однакові частини.
5. З кожної частини сформуйте джгут, довжина якого дорівнює розміру дека. Застеліть деко пекарської папером. Викладіть на неї джгути. Змастіть жовтком.
6. У розігріту до 200 градусів духовку поставте деко з джгутами. Випікайте протягом приблизно 20 хвилин (залежить від духовки), до появи зарумянивания.
7. Духовку не вимикайте. Дістаньте джгути. Наріжте кожен джгут навскіс (під кутом) на шматочки, схожі на сухарики. Знову поставте в духовку приблизно на 7-8 хвилин. Коли печиво зарум'яниться повністю, діставайте і вимикайте духовку.
8. Печиво залиште остигати. Тепер, коли ви знаєте, як приготувати печиво сухарики, перекладіть їх на блюдо і пригощайте дорослих і дітей. Приємного чаювання!