Рецепт Печиво-сухарики фото

Печиво-сухарики
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Пісні страви
На полуденок , Для дітей
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви вирішили приготувати до чаю домашню випічку, то придивіться до цього простого рецепту печива-сухариків, яке готується дуже легко зі звичайних компонентів. Виходить смачним і хрустким.

Опис приготування:

Перед вами нехитрий рецепт печива-сухариків. Воно випікає дуже легко, з використанням найпростіших інгредієнтів. Вам достатньо мати на кухні борошно, цукор, яйця. Так ви зможете дуже швидко спекти ці печеньки у себе на домашній кухні. Випічка виходить ароматною і хрусткою. Вона нікого не залишить байдужим. Швидко, просто, і ви зможете похрумтіти смачним печивом!

  • Куряче яйце - 3 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Сода, гашене оцтом - 0, 5 чайних ложки
  • Маргарин - 250 грам
  • Жовток яєчний - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
печиво-сухарики - фото крок 1
1. Візьміть яйця. Розбийте їх в зручну посуд і додайте цукор, сіль, трохи ванілі. Потім збийте до однорідності.
печиво-сухарики - фото крок 2
2. Маргарин натріть на тертці до отримання дрібної стружки. Додайте в збиті яйця. Тепер все ретельно перемішайте за допомогою міксера. Змішуйте до утворення однорідної консистенції.
печиво-сухарики - фото крок 3
3. Соду погасите оцтом. Борошно просійте. Додайте в отриману суміш. Все перемішайте за допомогою ложки, потім - вручну. Консистенція тіста повинна бути м'якою і злегка липкою.
печиво-сухарики - фото крок 4
4. Посипте борошно на поверхню столу. Скачайте ковбаску з тіста. Розділіть її на чотири однакові частини.
печиво-сухарики - фото крок 5
5. З кожної частини сформуйте джгут, довжина якого дорівнює розміру дека. Застеліть деко пекарської папером. Викладіть на неї джгути. Змастіть жовтком.
печиво-сухарики - фото крок 6
6. У розігріту до 200 градусів духовку поставте деко з джгутами. Випікайте протягом приблизно 20 хвилин (залежить від духовки), до появи зарумянивания.
печиво-сухарики - фото крок 7
7. Духовку не вимикайте. Дістаньте джгути. Наріжте кожен джгут навскіс (під кутом) на шматочки, схожі на сухарики. Знову поставте в духовку приблизно на 7-8 хвилин. Коли печиво зарум'яниться повністю, діставайте і вимикайте духовку.
печиво-сухарики - фото крок 8
8. Печиво залиште остигати. Тепер, коли ви знаєте, як приготувати печиво сухарики, перекладіть їх на блюдо і пригощайте дорослих і дітей. Приємного чаювання!

Схожі рецепти