Печиво Sable
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування французького печива.
Кількість порцій: 5-10
- Борошна - 150 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 75 грам
- Жовтка - 2 штуки (варені яєць)
- Cedra 1 лимона - 1 штука

Помістити в миску борошно, вершкове масло, цукор…

… лимонну цедру і жовток

Перемішайте інгредієнти …

… до формування гладкого тіста.

Загорніть тісто в пластикову плівку і поставте в холодильник на 30 хвилин.

Розігрійте духовку до 190 ° С. Розкачайте тісто до товщини пласта приблизно 5 мм.

Виріжте з тіста форми печива.

За допомогою лопатки (так як тісто дуже крихке) …

… помістіть печива на деко, застелене пергаментом. Потім запікайте 12-13 хвилин. Гарненько наглядати за процесом, печиво дуже швидко згоряє. Доводите до блідого стану. Дістаньте і дайте охолонути.