Печиво «пальчики»
(покроковий рецепт з фото)
Покажу рецепт, як приготувати печиво "пальчики" . Така випічка на ура йде до чаю або до кави, а також прекрасно замінює савоярді для тірамісу, ніжні, хрусткі, легкі і дуже смачні.
Якщо ви будете використовувати печиво "пальчики" в тірамісу, то рекомендую його подовше потримати в духовці і підсушити. Також за бажанням можна сирі палички присипати цукровою пудрою, тоді під час запікання в духовці утворюється цукрова глазур. Або ж можна присипати печиво кунжутом, що додасть йому цікавий смак і естетично красивий вид. Смачного!
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 50 грам
- Цукор - 60 грам
1
Збийте білки до білої піни, потім поступово всипати цукор, Не виключаю міксер, збивайте білки до стійких піків.
2
У ємність зі збитими білками акуратно вмішати жовтки.
3
До яйцям просійте борошно і акуратними рухами, щоб не осіли білки, перемішайте.
4
Перекладіть тісто в кондитерський мішок і акуратно відсадити смужки на деко, застелене пергаментом.
5
Випікайте печиво в заздалегідь розігрітій духовці 5 хвилин при 200 градусах.