Печиво «овечки»
(покроковий рецепт з фото)
Іноді так хочеться з'їсти чогось солоденького! А що якщо приготувати печиво у вигляді овечки? Мило і дуже незвично, а до того ж дуже смачно! Печиво сподобається і дітям і дорослим!
До вашої уваги - простий рецепт приготування Печива "овечки". Я використовував вже готові компоненти, такі як: крекер солодкий, зефір в шоколаді та простий зефір, арахіс в глазурі. Крем готував з молока, ванілі і цукрової пудри. Якщо хочете, можете урізноманітнити "овечку", доповнивши її чимось своїм! В будь-якому випадку, печиво у вигляді овечки - це класно!
- Крем - За смаком (цукрова пудра, молоко і ванільний цукор)
- Крекер солодкий - 5 штук
- Зефір у шоколаді - 5 штук
- Зефір - 15-20 штук (різних розмірів)
- Арахіс в глазурі - 10 штук
Насамперед приготуйте крем. Для цього збийте молоко з цукровою пудрою і ванільним цукром. Солодкий крекер намажте кремом.
У центр композиції кладемо один зефір в шоколаді.
Навколо нього викладаємо "шерсть овечки", а точніше міні-зефірінкі.
З трохи великих зефірок, робимо вуха і зачіску для овечки. Очицями служить арахіс в глазурі.
Рожевим і коричневим кремом - доводимо справу до кінця! Смачного!