Рецепт Печиво «овечки» фото

Печиво «овечки»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Яйця
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , День народження , Пасха
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 хв.

Іноді так хочеться з'їсти чогось солоденького! А що якщо приготувати печиво у вигляді овечки? Мило і дуже незвично, а до того ж дуже смачно! Печиво сподобається і дітям і дорослим!

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування Печива "овечки". Я використовував вже готові компоненти, такі як: крекер солодкий, зефір в шоколаді та простий зефір, арахіс в глазурі. Крем готував з молока, ванілі і цукрової пудри. Якщо хочете, можете урізноманітнити"овечку" , доповнивши її чимось своїм! В будь-якому випадку, печиво у вигляді овечки - це класно!

  • Крем - За смаком (цукрова пудра, молоко і ванільний цукор)
  • Крекер солодкий - 5 штук
  • Зефір у шоколаді - 5 штук
  • Зефір - 15-20 штук (різних розмірів)
  • Арахіс в глазурі - 10 штук
печиво
Насамперед приготуйте крем. Для цього збийте молоко з цукровою пудрою і ванільним цукром. Солодкий крекер намажте кремом.
печиво
У центр композиції кладемо один зефір в шоколаді.
печиво
Навколо нього викладаємо"шерсть овечки" , а точніше міні-зефірінкі.
печиво
З трохи великих зефірок, робимо вуха і зачіску для овечки. Очицями служить арахіс в глазурі.
печиво
Рожевим і коричневим кремом - доводимо справу до кінця! Смачного!

Схожі рецепти