Печиво «Кудряве»
(покроковий рецепт з фото)
За часів, коли в магазинах не було такого розмаїття солодкої випічки, наші мами і бабусі чого тільки не придумували, щоб порадувати своїх дітей. Розповім, як приготувати печиво «Кудряве».
Таке печиво готують за допомогою звичайної м'ясорубки. Готове тісто поміщають в морозильник, щоб воно затверділо, а потім пропускають через м'ясорубку. Можете регулювати його розміри. Готове печиво прикрашають цукровою пудрою за бажанням. Печиво виходить дуже смачне, хоча і робиться просто.
- Борошно - 3 склянки
- Яйця курячі - 2 штуки
- Вершкове масло - 250 грам
- Цукровий пісок - 1-1, 5 склянки
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Ваніль - 0, 5 чайних ложки

1. У миску вбийте курячі яйця, до них додайте цукор і гарненько збийте віночків.

2. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно було дуже м'яке. Викладіть його до яєць з цукром і перемішайте до отримання однорідної маси.

3. З'єднайте борошно з розпушувачем, додайте до рідких складових, а також додайте ваніль.

4. Замісити пружне тісто і відправте його в морозильну камеру на 30-60 хвилин.

5. Наріжте печиво невеликими шматочками і пропустіть через м'ясорубку.

6. Утворені «кучері» з тіста обрізайте за бажаним розміром (близько 8-10 см). Покладіть печиво на деко з пергаментом.

7. Запікайте печиво в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин. Остудіть його і насолоджуйтеся.