Печиво «Кудряве»

Печиво «Кудряве»
Кількість порцій: 12 Час приготування: 1 г. 20 хв.
За часів, коли в магазинах не було такого розмаїття солодкої випічки, наші мами і бабусі чого тільки не придумували, щоб порадувати своїх дітей. розповім, як приготувати печиво «Кудряве».

опис приготування:

Таке печиво готують за допомогою звичайної м'ясорубки. Готове тісто поміщають в морозильник, щоб воно затверділо, а потім пропускають через м'ясорубку. Можете регулювати його розміри. Готове печиво прикрашають цукровою пудрою за бажанням. Печиво виходить дуже смачне, хоча і робиться просто.

  • борошно— 3 склянки
  • яйця курячі— 2 штуки
  • Вершкове масло— 250 грам
  • Цукровий пісок— 1-1,5 склянки
  • розпушувач— 0,5 чайних ложки
  • ваніль— 0,5 чайних ложки
Печиво 1. У миску вбийте курячі яйця, до них додайте цукор і гарненько збийте віночків.

Печиво 2. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно було дуже м'яке. Викладіть його до яєць з цукром і перемішайте до отримання однорідної маси.

Печиво 3. З'єднайте борошно з розпушувачем, додайте до рідких складових, а також додайте ваніль.

Печиво 4. Замісити пружне тісто і відправте його в морозильну камеру на 30-60 хвилин.

Печиво 5. Наріжте печиво невеликими шматочками і пропустіть через м'ясорубку.

Печиво 6. Утворені «кучері» з тіста обрізайте за бажаним розміром (близько 8-10 см). Покладіть печиво на деко з пергаментом.

Печиво 7. Запікайте печиво в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин. Остудіть його і насолоджуйтеся.

Схожі рецепти

Салат з квашеної капусти з горошком

Салат з квашеної капусти з горошком

Поділюся сьогодні з вами рецептом приготування салату з квашеної капусти з горошком. Виходить дуже бюджетно, дієтично і при цьому ситно. будучи студенткою, я просто обожнювала його готувати! смачно! опис приготування: Перед вами швидкий і простий рецепт як приготувати салат з квашеної капусти ...

читати далі
Соус для смаженої курки

Соус для смаженої курки

ніжний, ароматний вершковий соус для смаженої курки в домашніх умовах перетворить звичайне гаряче блюдо в по-справжньому ресторанне блюдо. опис приготування: Цей дивовижний соус можна зробити не тільки на основі м'якого сиру, але використовувати також тертий твердий сир. Цей простий рецепт соу...

читати далі
Курячі гомілки з рисом

Курячі гомілки з рисом

Курячі гомілки з рисом послужать відмінним варіантом, якщо необхідно приготувати ситний і недорогий вечерю для всієї родини. Цим рецептом користуються багато господинь по всьому світу з великим задоволенням. опис приготування: Якщо вам цікаво, як приготувати курячі гомілки з рисом, то прочитай...

читати далі
Ость

Ость

Арішту - це домашня вірменська локшина. На її основі готують різні страви. Ви могли з ними зустрічатися, але навіть не знали про те, що в їх складі є цей інгредієнт. Подивіться один з рецептів. опис приготування: Є кілька супів з даної локшиною. плов, халва та інші страви. Я ж описала, як приг...

читати далі
«Lip Бенсон» на зиму

«Lip Бенсон» на зиму

Соус & Quot; Губа Бенсон" на зиму з'явився в кулінарних книгах господинь приблизно 25 років назад. Саме тоді оригінал заполонив полиці магазинів, але т.к. коштував недешево, наші кулінарочкі включили фантазію. опис приготування: З огляду на простоту і доступність рецепта, Проте, варто звернути...

читати далі