Печиво «Кокосанка»
(покроковий рецепт з фото)
Тим, хто любить кокос, це печиво обов'язково треба приготувати. Рецепт дуже простий, а печиво ваші близькі з'їдять дуже швидко. Так називаються всі печива з додаванням кокоса.
Кількість порцій: 6-8
- Кокосова стружка - 250 грам
- Цукор - 150 грам
- Яйця - 3 штуки
1. Печиво готується зовсім без додавання борошна. Виходять безе з кокосом. Збити яйця з цукром, щоб вийшла густа біла маса. Додати туди кокосову стружку і добре перемішати.
2. Деко застелити фольгою. Сформувати з тіста кульки і викласти їх на лист. Кульки можна зробити за допомогою кондитерського мішка або кондитерського шприца. Якщо такого у вас немає, не хвилюйтесь. Візьміть десертну ложку, намочіть її в холодній воді і акуратно набирайте кокосову масу. Інший ложкою можна допомогти округлити форму шматочків.
3. Духовку розігріваємо до 190 градусів. Поставити лист з печивом в духовку і випікати близько тридцяти хвилин. Печиво стануть красивого золотистого кольору. Прикрасьте блюдо з печивом ягодами і ставте на стіл. Чай або кава з таким печивом - мрія любителів кокоса.