Паска з сиру (легкий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви величезний любитель сиру, а на носі Великдень, то цей рецепт просто створений для вас. Сьогодні я розповім вам, як приготувати паску з сиру. Результат потрясе всіх гостей!
Цей рецепт виявиться напрочуд легким, однак результат здивує вас. Такий паску приверне до себе увагу, адже буде сильно відрізнятися від звичних. Ароматний і ніжний, саме такий сирний паску ви отримаєте, якщо приготуєте його за цим рецептом. Смачного!
- Сир - 500 грам
- Вершкове масло - 70 грам
- Яйця - 5 штук
- Цукрова пудра - 0, 5 склянки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Вершки - 200 мілілітрів
- Горіхи, цукати, родзинки - За смаком
1
Для того, щоб приготувати паску з сиру, необхідно підготувати всі інгредієнти. Потім сир потрібно протерти через сито або перекрутити через м'ясорубку, щоб він мав однорідну структуру.
2
Наступним кроком необхідно буде змішати отриманий сир, розтоплене вершкове масло і сметану. Все це ретельно перемішуємо до утворення однорідної маси.
3
В окремому посуді змішуємо 5 жовтків і 5 столових ложок цукрової пудри. Все це збиваємо і підігріваємо на середньому вогні до тих пір, поки маса не загусне. Як тільки вона охолоне, її можна буде змішувати з сиром.
4
Додаємо за бажанням горіхи, цукати, сухофрукти і закладаємо в форму. Важливим кроком є трамбування. Паска потрібно утрамбувати і покласти під гніт на ніч в холодильник. На ранок паску вже буде готовий і відмінно зможе доповнити святковий стіл.