Рецепт Пасха з вершками без яєць фото

Пасха з вершками без яєць
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершки , Сир
Вагітним і годуючим
На святковий стіл , Пасха
Десерти
Кількість порцій: 4
Час приготування: 9 г. 0 хв.

Всі вже потихеньку готуються до Великодня. Купують фарби для яєць, збирають рецепти. У цьому році можна спробувати зробити щось новеньке і додати різноманітність в звичайні страви.

Опис приготування:

Нижче ви прочитаєте про те, як приготувати Пасху з вершками без яєць. Будемо використовувати жирні вершки в рецепті для того, щоб сирний десерт добре стримався і не розпадався. Решта інгредієнти класичні, які дуже добре поєднуються між собою і завжди асоціюються з цим святом.

  • Сир - 500 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Горіхи - 50 грам
  • Ізюм - 50 грам
  • Вершки 35% - 0, 5 склянки
великдень з вершками без яєць - фото крок 1
Сир протріть через дрібне сито, щоб він розсипався і був повітряним. Потім додайте вершки і просіяне пудру.
великдень з вершками без яєць - фото крок 2
Вершкове масло розм'якшити при кімнатній температурі і протріть через сито в сирну масу. Подрібніть горіхи і розмочити родзинки. Також додайте в масу і перемішайте.
великдень з вершками без яєць - фото крок 3
У пасочніци розкладіть марлю, покладіть туди сирну страву, добре утрамбувати. Спинний інвестувати Грузії, наприклад кружечку з водою. Приберіть десерт в холодильник на ніч.
великдень з вершками без яєць - фото крок 4
Після цього переверніть форму і прикрасьте паску цукатами або горішками. Зі святом Пасхи вас!

Схожі рецепти