Пасха з вершками без яєць
(покроковий рецепт з фото)
Всі вже потихеньку готуються до Великодня. Купують фарби для яєць, збирають рецепти. У цьому році можна спробувати зробити щось новеньке і додати різноманітність в звичайні страви.
Нижче ви прочитаєте про те, як приготувати Пасху з вершками без яєць. Будемо використовувати жирні вершки в рецепті для того, щоб сирний десерт добре стримався і не розпадався. Решта інгредієнти класичні, які дуже добре поєднуються між собою і завжди асоціюються з цим святом.
- Сир - 500 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Горіхи - 50 грам
- Ізюм - 50 грам
- Вершки 35% - 0, 5 склянки
Сир протріть через дрібне сито, щоб він розсипався і був повітряним. Потім додайте вершки і просіяне пудру.
Вершкове масло розм'якшити при кімнатній температурі і протріть через сито в сирну масу. Подрібніть горіхи і розмочити родзинки. Також додайте в масу і перемішайте.
У пасочніци розкладіть марлю, покладіть туди сирну страву, добре утрамбувати. Спинний інвестувати Грузії, наприклад кружечку з водою. Приберіть десерт в холодильник на ніч.
Після цього переверніть форму і прикрасьте паску цукатами або горішками. Зі святом Пасхи вас!