Рецепт Парфе з сьомги фото

Парфе з сьомги
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
ПП рецепти
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Парфе з сьомги - це смачне гаряче блюдо до святкового столу. Блюдо об'єднало в собі ніжно рибне філе в поєднанні з картоплею, морквою і селерою. І все це приправлено ароматними спеціями.

Опис приготування:

Як приготувати щось особливе і здивувати своїх гостей? Звичайно ж приготувати парфе з сьомги в домашніх умовах. Вам знадобиться близько 200 г філе сьомги, овочі, спеції і ще кілька інгредієнтів, зазначених нижче. Блюдо запікається у фользі в духовці, індикатором готовності парфе є хрустка рум'яна кірочка. Подавати виключно в гарячому вигляді!

  • Сьомга - 200 грам (філе)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Картопля - 1-2 штук
  • Морква - 1 штука
  • Селера - 2 штуки (стебла)
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Зелень - За смаком (петрушка, кріп, Braai, цибуля зелена)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Приправа для риби - За смаком
  • Сир твердий - 100 грам
  • Хліб - 1 скибочку
парфе з сьомги - фото крок 1
Філе сьомги присипте приправою для риби.
парфе з сьомги - фото крок 2
Тонкою соломкою наріжте цибулю і моркву. Селера наріжте кубиками. Обсмажте все на рослинному маслі до м'якості. Потім додайте подрібнений часник, сіль і poperčite. Картопля ретельно промийте і наріжте тонкими пластинками (чистити не потрібно). Форму для запікання застеліть фольгою, потім папером для запікання. Викладіть картоплю в форму.
парфе з сьомги - фото крок 3
На дно викладіть половину філе, присипте зеленню.
парфе з сьомги - фото крок 4
Потім покладіть цибулю, морква і селера.
парфе з сьомги - фото крок 5
Далі присипаємо зеленню і викладаємо залишився філе.
парфе з сьомги - фото крок 6
Філе накриваємо картоплею.
парфе з сьомги - фото крок 7
Закриваємо парфе пергаментом і щільно укутуємо фольгою. Запікати в духовці 40 хвилин, температура 200 градусів. Після запікання, відкрийте блюдо, присипте тертим сиром хлібними крихтам і зеленню. Потім, в режимі гриль, випікаємо до рум'яної скоринки.
парфе з сьомги - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти