Рецепт Парфе з манго фото

Парфе з манго
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Фрукти , Манго
ПП рецепти
На швидку руку , На святковий стіл
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Парфе - це холодний французький десерт з вершків або подібної основи. Дивно, що я раніше жодного разу не робила таке просте і свіже блюдо. Воно виглядає красиво, запросто прикрасить святковий стіл.

Опис приготування:

Для складання виберіть будь-який м'який сезонний фрукт, тільки не цитрусовий, в іншому випадку базова rastečëtsâ. Я, наприклад, пропоную вам прочитати про те, як приготувати Парфе з манго. М'який вершковий смак буде обволікати ваші смакові рецептори. І обов'язково виберете гарний посуд для подачі: скляні келихи або баночки.

  • Манго - 3 штуки
  • Йогурт грецький - 400 грам
парфе з манго - фото крок 1
Для початку почистіть манго, залишивши тільки м'якоть.
парфе з манго - фото крок 2
Потім манго перекладіть в блендер, перетворите його в пюре.
парфе з манго - фото крок 3
Візьміть 3-4 пляшечки. Першим шаром викладіть частина йогурту, потім стільки ж пюре.
парфе з манго - фото крок 4
І також викладіть по черзі інші шари. Десерт готовий! приємною дегустації!

Схожі рецепти