Парфе з манго
(покроковий рецепт з фото)
Парфе - це холодний французький десерт з вершків або подібної основи. Дивно, що я раніше жодного разу не робила таке просте і свіже блюдо. Воно виглядає красиво, запросто прикрасить святковий стіл.
Для складання виберіть будь-який м'який сезонний фрукт, тільки не цитрусовий, в іншому випадку базова rastečëtsâ. Я, наприклад, пропоную вам прочитати про те, як приготувати Парфе з манго. М'який вершковий смак буде обволікати ваші смакові рецептори. І обов'язково виберете гарний посуд для подачі: скляні келихи або баночки.
- Манго - 3 штуки
- Йогурт грецький - 400 грам
Для початку почистіть манго, залишивши тільки м'якоть.
Потім манго перекладіть в блендер, перетворите його в пюре.
Візьміть 3-4 пляшечки. Першим шаром викладіть частина йогурту, потім стільки ж пюре.
І також викладіть по черзі інші шари. Десерт готовий! приємною дегустації!