Папильот
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.
Папильот - це конверт для запікання, він має масу переваг перед іншими способами готування, так як можна приготувати страву швидко, без використання зайвих жирів. Цей рецепт буде з горбушей.
Опис приготування:
Суворого рецепта"Папільот" немає, додавайте все, Що вам подобається. Замість пергаменту можна використовувати фольгу. Готувати таким чином можна вдома в духовці або на природі на мангалі. Приготувати"Папільот" набагато простіше і легше, ніж інші страви, переконайтеся в цьому самі! Дивіться покрокову інструкцію і готуйте із задоволенням!
- Файл gorbuši - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Стебло селери - 1-2 штук
- Біле сухе вино - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сухі пряні трави - 2 щіпки (базилік, чебрець)
- Сіль - 2 щіпки
- Чорний мелений перець - 2 щіпки
- Маслини - 10-15 штук
Підготуйте інгредієнти.
Підготуйте папір для випічки, найкраще в два складання, змастіть те місце, куди будете викладати начинку оливковою олією.
Наріжте моркву брусочками.
Ріпчасту цибулю порізати пір'ям.
Поріжте на невеликі шматочки селера.
Викладіть овочі на пергамент, зверху додайте половину маслин, приправити сіллю, поперчіть, посипте пряними травами.
На овочеву подушку викладіть рибу, збризніть її білим сухим вином, оливковою олією, сіль і poperčite, викладіть інші маслини.
Загорніть конверт, щільно запечатав краю, випікайте в духовці при температурі 160-180 градусів протягом 20 хвилин. Перед подачею перевірте готовність овочів, за потреби, потримайте ще в духовці.
Для подачі можна викласти овочі і рибу на тарілку, а можна подавати прямо в конверті, акуратно підвернувши краю. Готову страву збризніть лимонним соком. Риба приготовлена таким способом дуже корисна, так як вона готувалася практично у власному соку. Це дуже смачно, рекомендую спробувати!