Рецепт Папильот фото

Папильот
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Папильот - це конверт для запікання, він має масу переваг перед іншими способами готування, так як можна приготувати страву швидко, без використання зайвих жирів. Цей рецепт буде з горбушей.

Опис приготування:

Суворого рецепта"Папільот" немає, додавайте все, Що вам подобається. Замість пергаменту можна використовувати фольгу. Готувати таким чином можна вдома в духовці або на природі на мангалі. Приготувати"Папільот" набагато простіше і легше, ніж інші страви, переконайтеся в цьому самі! Дивіться покрокову інструкцію і готуйте із задоволенням!

  • Файл gorbuši - 500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Стебло селери - 1-2 штук
  • Біле сухе вино - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сухі пряні трави - 2 щіпки (базилік, чебрець)
  • Сіль - 2 щіпки
  • Чорний мелений перець - 2 щіпки
  • Маслини - 10-15 штук
папильот - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
папильот - фото крок 2
Підготуйте папір для випічки, найкраще в два складання, змастіть те місце, куди будете викладати начинку оливковою олією.
папильот - фото крок 3
Наріжте моркву брусочками.
папильот - фото крок 4
Ріпчасту цибулю порізати пір'ям.
папильот - фото крок 5
Поріжте на невеликі шматочки селера.
папильот - фото крок 6
Викладіть овочі на пергамент, зверху додайте половину маслин, приправити сіллю, поперчіть, посипте пряними травами.
папильот - фото крок 7
На овочеву подушку викладіть рибу, збризніть її білим сухим вином, оливковою олією, сіль і poperčite, викладіть інші маслини.
папильот - фото крок 8
Загорніть конверт, щільно запечатав краю, випікайте в духовці при температурі 160-180 градусів протягом 20 хвилин. Перед подачею перевірте готовність овочів, за потреби, потримайте ще в духовці.
папильот - фото крок 9
Для подачі можна викласти овочі і рибу на тарілку, а можна подавати прямо в конверті, акуратно підвернувши краю. Готову страву збризніть лимонним соком. Риба приготовлена ​​таким способом дуже корисна, так як вона готувалася практично у власному соку. Це дуже смачно, рекомендую спробувати!

Схожі рецепти