Панкейкі з йогуртом
(покроковий рецепт з фото)
У мене є велика проблема: не вдаються млинці тонкими. Але я не засмучуюсь і готую товстенькі оладки і панкейкі. Тим більше, що тут вибір інгредієнтів різноманітний. Спробуємо щось нове!
Нещодавно, наприклад, я дізналася, як приготувати панкейкі з йогуртом. Також додана борошно з мигдалю. Якщо її не знайдете, то просто перетріть горіхи в дрібну крихту. Теж стосується кокосового масла і цукор, яке замініть на рослинне, а цукор на звичайний. Текстура у виробів дуже м'яка і має насичений смак.
- Борошно пшеничне - 130 грам
- Кокосова олія - 2 Ст. Ложки
- Кокосовий цукор - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 6 Ст. Ложок
- Грецький йогурт - 300 грам
- Мигдалеве борошно - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки

1. Для початку перемішайте масло, молоко, яйце і йогурт.

2. Потім всипте всю муку, соду, цукор і розпушувач.

3. Тепер замішайте рідке однорідне тісто.

4. Порціями вливайте тісто на антипригарним сковороду.

5. Випікайте панкейкі з обох боків до золотистого кольору. Приємного чаювання!