Панкейкі з маком
(покроковий рецепт з фото)
З якими тільки доповненнями не готують панкейкі і оладки. Сухофрукти, терті овочі, шматочки фруктів і т. Д., але такий варіант я зустріла вперше. Хоча він лежав на поверхні. Давайте приступимо!
Ось, що називається правильний підхід. Випічка вийшла не тільки з оригінальним смаком, але і красивим зовнішнім виглядом. З ранку такі вироби точно піднімуть вам настрій. Тому обов'язково прочитайте про те, як приготувати панкейкі з маком і лимоном. До них обов'язково подавайте цукровий або кленовий сироп.
- Лимон - 1 штука
- Цукор білий - 2 чайних ложки
- Суміш для кексу - 240 грам
- Вершкове масло - 35 грам
- Кленовий сироп - 60 мілілітрів
- Мак - 1, 5 Ст. Ложки
- Вода - 240 мілілітрів
1. З лимона вичавіть сік, а також натріть його цедру. Потім 2 немає. Ложки цедри перетріть з цукром.
2. Потім зробіть тісто. Змішайте мак з водою, сумішшю для кексу, лимонним цукром і 2 немає. Ложками лимонного соку. Все перемішайте і додайте ще води при необхідності.
3. Після цього розігрійте на сковороді олію. Вливайте в нього тісто по порціях. Обсмажте вироби з кожного боку по 1, 5 хвилини.
4. Подавайте панкейкі з сиропом і маслом. Смачного сніданку!