Панкейкі з апельсином
(покроковий рецепт з фото)
Я люблю на сніданок є що-небудь солодке. А коли ще можна насолодитися швидкими вуглеводами? Так що часто роблю випічку на сковороді. У пошуках цікавої варіації знайшла цю. Ну дуже смачно!
Запишіть собі, як приготувати панкейкі з апельсином. Тут разом з молоком ми додамо свіжовичавлений сік. Він дасть не тільки приємний смак, але і колір, і аромат. Вироби повинні вийти толстенькими, їх прийнято розрізати ножем на шматочки. Подавайте до випічки сироп, сгущёнку, мед або джем на вибір. Приступаємо!
- Апельсин - 1, 5 штуки
- Яйце - 1 штука
- Цукор білий - 3 Ст. Ложки
- Борошно пшеничне - 200 грам
- Молоко - 120 мілілітрів
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
1. Підготуйте продукти.
2. Спочатку з апельсинів вичавіть сік.
3. Потім змішайте сік з молоком.
4. Далі додайте цукор і соду. Все перемішайте.
5. Тепер розбийте яйце.
6. А в кінці частинами всипати борошно. Замішайте густе тісто ложкою.
7. Розігрійте масло на сковороді. Вливайте по 3 ст. Ложки тесту на виріб.
8. Випікайте панкейкі з обох боків до золотистого кольору. Смачного сніданку!