Рецепт Панкейкі на кефірі фото

Панкейкі на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Молочні продукти , Кефір
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Панкейкі
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу розповісти, як приготувати всіма давно улюблені панкейкі на кефірі. Рекомендую любителям випічки!

Опис приготування:

Щоб панкейкі були пишними, додаємо в них соду або розпушувач. Запам'ятайте, що для приготування панкейк кефір повинен бути кімнатної температури. Борошно і кефір я зазвичай додаю"на око" , тісто має бути як негуста сметана.

  • Яйця - 2-3 штук
  • Цукор - 3-4 Ст. Ложок
  • Кефір - 200 мілілітрів
  • Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Борошно - 150-250 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
панкейкі на кефірі - фото крок 1
У миску вбийте яйця, покладіть цукор. Всі збийте міксером.
панкейкі на кефірі - фото крок 2
Додайте до цієї суміші кефір кімнатної температури і сіль. Знову збийте.
панкейкі на кефірі - фото крок 3
Покладіть борошно, змішану з содою, і добре розмішайте, щоб не було грудочок.
панкейкі на кефірі - фото крок 4
Тепер можна налити масло і розмішати все дерев'яною ложкою.
панкейкі на кефірі - фото крок 5
Сковороду змажте за допомогою паперової серветки маслом і гарненько розігрійте. Викладайте тісто по дві столові ложки в середину сковороди, надаючи майбутньому панкейк круглу форму. Як тільки з'явилися невеликі бульбашки, перевертайте його на іншу сторону.
панкейкі на кефірі - фото крок 6
Головне - не перепечеться. Готові панкейкі на кефірі можна подавати з варенням, згущеним молоком, медом або сметаною. Смачного!

Схожі рецепти