Рецепт Панкейкі на кефірі фото

Панкейкі на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Молочні продукти, Кефір
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На сніданок
Випічка, Панкейкі

Хочу розповісти, як приготувати всіма давно улюблені панкейкі на кефірі. Рекомендую любителям випічки!

Щоб панкейкі були пишними, додаємо в них соду або розпушувач. Запам'ятайте, що для приготування панкейк кефір повинен бути кімнатної температури. Борошно і кефір я зазвичай додаю "на око", тісто має бути як негуста сметана.

  • Яйця - 2-3 штук
  • Цукор - 3-4 Ст. Ложок
  • Кефір - 200 мілілітрів
  • Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Борошно - 150-250 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
панкейкі на кефірі - фото крок 1
У миску вбийте яйця, покладіть цукор. Всі збийте міксером.
панкейкі на кефірі - фото крок 2
Додайте до цієї суміші кефір кімнатної температури і сіль. Знову збийте.
панкейкі на кефірі - фото крок 3
Покладіть борошно, змішану з содою, і добре розмішайте, щоб не було грудочок.
панкейкі на кефірі - фото крок 4
Тепер можна налити масло і розмішати все дерев'яною ложкою.
панкейкі на кефірі - фото крок 5
Сковороду змажте за допомогою паперової серветки маслом і гарненько розігрійте. Викладайте тісто по дві столові ложки в середину сковороди, надаючи майбутньому панкейк круглу форму. Як тільки з'явилися невеликі бульбашки, перевертайте його на іншу сторону.
панкейкі на кефірі - фото крок 6
Головне - не перепечеться. Готові панкейкі на кефірі можна подавати з варенням, згущеним молоком, медом або сметаною. Смачного!

Схожі рецепти