Овочевий суп з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Овочеві бульйони часто є складовою дієт. Вони допоможуть розвантажити шлунок від тяжкості і подарують організму легкість. А ще їх швидко варити, адже не потрібно довго готувати м'ясо. Читайте рецепт!
Красиве і смачне вегетаріанське блюдо підійде для Посту і низькокалорійного харчування. Запишіть собі в кулінарну книгу, як приготувати овочевий суп з кабачками і помідорами. На його створення у вас піде не більше 30 хвилин. Поєднання продуктів підібрано ідеально, краще більше нічого не додавайте.
- Кабачок - 1 штука
- Помідор - 3 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2-3 штук
- Вода - 800 мілілітрів
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Паприка - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Петрушка - За смаком
Морква з луком почистіть, помийте і наріжте соломкою і кубиками відповідно.
У каструлі з товстим дном обсмажте моркву і цибулю до м'якості в олії. Потім влийте до них воду і додайте картоплю. Варіть суп 5 хвилин. Всипте сіль.
Потім в суп додайте кабачок, нарізаний кубиками. Варіть все разом 7 хвилин.
Помідори обшпарте, щоб прибрати шкірку. Наріжте м'якоть кубиками, а потім трохи потомите її на сковороді. Далі додайте в суп разом з перцем і паприкою.
Готовий суп приправте за необхідності, додайте петрушку. Смачного!