Рецепт Овочевий суп з кабачками фото

Овочевий суп з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Овочеві бульйони часто є складовою дієт. Вони допоможуть розвантажити шлунок від тяжкості і подарують організму легкість. А ще їх швидко варити, адже не потрібно довго готувати м'ясо. Читайте рецепт!

Опис приготування:

Красиве і смачне вегетаріанське блюдо підійде для Посту і низькокалорійного харчування. Запишіть собі в кулінарну книгу, як приготувати овочевий суп з кабачками і помідорами. На його створення у вас піде не більше 30 хвилин. Поєднання продуктів підібрано ідеально, краще більше нічого не додавайте.

  • Кабачок - 1 штука
  • Помідор - 3 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 2-3 штук
  • Вода - 800 мілілітрів
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Паприка - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Петрушка - За смаком
овочевий суп з кабачками - фото крок 1
Морква з луком почистіть, помийте і наріжте соломкою і кубиками відповідно.
овочевий суп з кабачками - фото крок 2
У каструлі з товстим дном обсмажте моркву і цибулю до м'якості в олії. Потім влийте до них воду і додайте картоплю. Варіть суп 5 хвилин. Всипте сіль.
овочевий суп з кабачками - фото крок 3
Потім в суп додайте кабачок, нарізаний кубиками. Варіть все разом 7 хвилин.
овочевий суп з кабачками - фото крок 4
Помідори обшпарте, щоб прибрати шкірку. Наріжте м'якоть кубиками, а потім трохи потомите її на сковороді. Далі додайте в суп разом з перцем і паприкою.
овочевий суп з кабачками - фото крок 5
Готовий суп приправте за необхідності, додайте петрушку. Смачного!

Схожі рецепти