Овочеве рагу з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям овочів присвячується. Якщо ви вегетаріанець, але звичні страви вам вже набридли, пропоную спробувати цей рецепт. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати овочеве рагу з картоплею.
Без сумніву, це блюдо стане вашим фаворитом. Воно ідеально підійде на вечерю для тих людей, стежать за своєю фігурою, а також для тих, хто не їсть м'ясних продуктів. Завдяки своїй простоті і легкості в приготуванні овочеве рагу з картоплею полюбиться всім членам сім'ї. Ароматне, ситне і смачне блюдо - ось що ви отримуєте в результаті. Прикрашати можна свіжою зеленню, сметаною. Смачного, гарантую, ви залишитеся задоволені!
- Овочевий бульйон - 1 літр
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 5 зубчиків
- Морква - 1 штука
- Харчові дріжджі - 2 Ст. Ложки
- Картопля - 1 кілограм
- Італійські трави - 2, 5 Ст. Ложки
- Морська сіль - 2 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
- Розмарин і чебрець - За смаком
1
Підготуємо всі овочі, попередньо очистивши і промивши їх. Після цього нарізаємо всі овочі шматочками середньої величини.
2
В казанок додаємо 1 склянку бульйону. Туди ж висипаємо подрібнену цибулю, часник і морква. Тушкуємо на середньому вогні протягом 5-8 хвилин, поки цибуля не стане м'яким.
3
Далі додаємо в суміш вино і харчові дріжджі. Гарненько все перемішуємо і варимо ще 5 хвилин.
4
Додаємо залишився овочевий бульйон, картопля, томатний соус, італійські трави, сіль і перець, збільшуємо вогонь до максимуму. Доводимо до кипіння, після чого накриваємо кришкою і Томім протягом 30-45 хвилин. Варимо до тих пір, поки не приготується картопля і морква. Періодично перемішуємо, додаємо сіль і перець за смаком.
5
Перед подачею прикрашаємо гілочкою свіжого розмарину і чебрецю. Рагу готове, смачного!