Рецепт Овочеве рагу з картоплею фото

Овочеве рагу з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Рагу

Всім любителям овочів присвячується. Якщо ви вегетаріанець, але звичні страви вам вже набридли, пропоную спробувати цей рецепт. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати овочеве рагу з картоплею.

Без сумніву, це блюдо стане вашим фаворитом. Воно ідеально підійде на вечерю для тих людей, стежать за своєю фігурою, а також для тих, хто не їсть м'ясних продуктів. Завдяки своїй простоті і легкості в приготуванні овочеве рагу з картоплею полюбиться всім членам сім'ї. Ароматне, ситне і смачне блюдо - ось що ви отримуєте в результаті. Прикрашати можна свіжою зеленню, сметаною. Смачного, гарантую, ви залишитеся задоволені!


  • Овочевий бульйон - 1 літр
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 5 зубчиків
  • Морква - 1 штука
  • Харчові дріжджі - 2 Ст. Ложки
  • Картопля - 1 кілограм
  • Італійські трави - 2, 5 Ст. Ложки
  • Морська сіль - 2 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Розмарин і чебрець - За смаком
1
Підготуємо всі овочі, попередньо очистивши і промивши їх. Після цього нарізаємо всі овочі шматочками середньої величини.
2
В казанок додаємо 1 склянку бульйону. Туди ж висипаємо подрібнену цибулю, часник і морква. Тушкуємо на середньому вогні протягом 5-8 хвилин, поки цибуля не стане м'яким.
3
Далі додаємо в суміш вино і харчові дріжджі. Гарненько все перемішуємо і варимо ще 5 хвилин.
4
Додаємо залишився овочевий бульйон, картопля, томатний соус, італійські трави, сіль і перець, збільшуємо вогонь до максимуму. Доводимо до кипіння, після чого накриваємо кришкою і Томім протягом 30-45 хвилин. Варимо до тих пір, поки не приготується картопля і морква. Періодично перемішуємо, додаємо сіль і перець за смаком.
5
Перед подачею прикрашаємо гілочкою свіжого розмарину і чебрецю. Рагу готове, смачного!

Схожі рецепти