Оладки з вишнею на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную спробувати смачні оладки на кефірі з цілими вишеньками! Неймовірно соковиті і солодкі вишневі оладки з дрібкою ванілі стануть відмінним полуднем або перекусом. Отже, дивимося рецепт!
Якщо вишні добре стекут, то тісто не встигне придбати синюватий відтінок. Я все робила швидко, мої оладки вийшли золотистими, з соковитими смачними ягодами всередині. Пробуйте і ви це ласощі!
- Вишня - 150-200 грам
- Кефір - 100 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 100 грам
- Цукор - 50 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Ванілін - 1 щіпка
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок(1 ст.Л в тісто, інше для смаження)
Підготуйте продукти. Вишні вимийте, обірвемо хвостики і видаліть кісточки. Покладіть вишеньки на сито, нехай зайвий сік стече.
Змішайте віночком кефір з цукром, яйцем і розпушувачем.
Додайте борошно, щіпку солі і дрібку ваніліну. Віночком доведіть тісто до однорідного стану. Тісто має бути як на звичайні оладки: в міру густим. В процесі введіть столову ложку рослинної олії.
Додайте вишні без кісточок!
Перемішуйте обережно, щоб не пошкодити вишеньки. Тісто до смаження готове!
Розігрійте сковороду з маслом. Столовою ложкою набирайте тісто з вишнями, викладайте в олію і смажте на повільному вогні до красивої золотистої скоринки. Лопаткою перевертайте і доводите оладки до готовності.
Оладки з вишнями подавайте зі сметаною! Смачного!