Оладки з кабачків в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Смачні та рум'яні оладки з кабачків можна приготувати і в мультиварці, якщо у вас під рукою немає плити. Блюдо вийде не менш апетитним, подавайте його гарячим зі сметаною або часниковим соусом.
Кабачкові оладки можна взяти з собою на пікнік, в поїздку, на роботу - вони смачні як в гарячому, так і в холодному вигляді, особливо зі сметаною або сметанним соусом з додаванням часнику. Використовуйте для його приготування молоді кабачки без насіння і щільною шкірки.
- Кабачок - 1 штука (молодий)
- Куряче яйце - 2 штуки
- Кефір - 120 мілілітрів (будь-якої жирності)
- Борошно пшеничне - 80 грам
- Сіль - 2 щіпки
- Масло ратсітельное - 60 мілілітрів
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Кабачок промийте у воді, зріжте хвостики у плода і натріть на тертці з великими вічками в глибоку ємність. Присолите і залиште на 10 хвилин, потім відіжміть від утворився соку.
Вбийте в масу курячі яйця, всипте сіль і ретельно збийте.
Влийте кефір будь-якої жирності або замініть його класичним йогуртом без добавок і перемішайте.
Останньою умішайте пшеничне борошно. Соду додавати не потрібно!
Активуйте на табло мультиварки режим "жарка" з 15 хвилин. Влийте в чашу рослинне масло. Як тільки воно прогріється, столовою ложкою викладіть приготоване кабачкової тісто і обсмажте оладки по 1-2 хвилини з кожного боку. Вийміть їх на тарілку і смажте далі, поки тісто не закінчиться.
Подайте до столу кабачкові оладки з мультиварки гарячими.