Оладки з кабачків на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні, пишні і дуже смачні оладки з кабачків на сніданок. Приготування не забере у вас багато часу, а ось результат неодмінно порадує! Спробуйте!
Кабачкові оладки гарні на сніданок, а можна подати їх і в якості ситного перекусу протягом дня. Оладки виходять солодкими, рум'яними і дуже апетитними, припадуть до смаку не тільки дорослим, але і дітям. Приготувати оладки з кабачків на молоці зможе навіть початківець кулінар, рецепт простий і доступний. Побалуйте своїх близьких цієї простої і затишній домашньою випічкою!
- Кабачок - 300 грам
- Яйце - 2 штуки
- Молоко - 50 мілілітрів
- Розпушувач тіста - 1 чайних ложок
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 200 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
Збийте в глибокій мисці яйця з цукром і сіллю.
У кабачка зніміть шкірку і натріть його на крупній тертці. Добре відіжміть руками виділився сік і додайте до яєць.
Влийте молоко і перемішайте.
Додайте борошно і розпушувач.
Перемішайте все до однорідного стану. Тісто має бути досить в'язким, як густа сметана. Якщо необхідно, то додайте ще борошна.
Викладайте тісто столовою ложкою на розігріту сковороду.
Обсмажуйте оладки на середньому вогні з двох сторін до готовності.
Оладки з кабачків на молоці готові. Подавайте зі сметаною або будь-яким солодким соусом. Смачного!