Окрошка на ряжанка
(покроковий рецепт з фото)
Смачну окрошку можна приготувати на ряжанка. Освіжаюча і така апетитна - вона вгамує ваш голод. Ділюся рецептом!
Окрошка на ряжанка виходить дуже ситна і смачна. Оригінальний холодний суп сподобається вам і вашим близьким. Ряжанку можна використовувати будь-який жирності, на ваш смак. Інші компоненти традиційні: холодна мінеральна вода, варена картопля, варена ковбаса, свіжі огірки і яйця. При бажанні можете додати хрустку редиску.
- Ряжанка - 250 грам
- Ковбаса - 100 грам (варена)
- Огірки - 80 грам
- Картопля - 100 грам
- Яйця курячі - 1 штука
- Вода мінеральна - 250 грам
- Крем - 1-1, 5 Ст. Ложки
- Кріп - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Яйце відварити заздалегідь круто.
Картоплю відварити і остудіть. Наріжте кубиками для окрошки.
З ковбаси зніміть плівку, упаковку і наріжте кубиками середнього розміру.
Промийте огірки, потім наріжте кубиками.
Відварені круто яйця також подрібніть.
Перемішайте все нарізані компоненти.
Додайте сметану і сіль за смаком.
Залийте окрошку охолодженої ряжанкою і холодної мінеральною водою. Перемішайте.
Подавайте окрошку до столу в порційних тарілках, додавши дрібно рубаний кріп. Смачного!