Ніжна сирна запіканка
(покроковий рецепт з фото)
Любителям сирних десертів дуже рекомендую спробувати повторити в домашніх умовах цей нескладний і неймовірно вдалий рецепт повітряної запіканки. Та діти, і дорослі будуть від неї без розуму!
На сніданок, як десерт до чаю або корисного полудня хочу запропонувати вам простий спосіб, як приготувати ніжну сирну запіканку. Подавати до столу її можна як гарячою, так і остигнула, доповнивши сметаною, згущеним молоком, ягодами або фруктами. Відмінний варіант солоденького, який варто повторити!
- Сир - 450 грам
- Крупа манна - 1/2 склянки
- Цукор - 1/3 склянки
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйце - 4 штуки
- Сіль - 1 щіпка
1. Розтоплене вершкове масло з'єднайте з цукром і перемішайте.
2. Vbeyte яйця.
3. Збийте до однорідності. Для аромату можна додати ваніль.
4. Викладіть в миску сир. Якщо він сухий, краще протріть його попередньо через сито, щоб не було грудочок.
5. Всипте манну крупу.
6. І дрібку солі.
7. Все як слід перемішайте, викладіть у жароміцних форму, змащену маслом, і відправте в розігріту до 180 градусів духовку.
8. Випікайте близько години до рум'яності. Приємного чаювання!