Ніжна сирна запіканка
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Любителям сирних десертів дуже рекомендую спробувати повторити в домашніх умовах цей нескладний і неймовірно вдалий рецепт повітряної запіканки. Та діти, і дорослі будуть від неї без розуму!
Опис приготування:
На сніданок, як десерт до чаю або корисного полудня хочу запропонувати вам простий спосіб, як приготувати ніжну сирну запіканку. Подавати до столу її можна як гарячою, так і остигнула, доповнивши сметаною, згущеним молоком, ягодами або фруктами. Відмінний варіант солоденького, який варто повторити!
- Сир - 450 грам
- Крупа манна - 1/2 склянки
- Цукор - 1/3 склянки
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйце - 4 штуки
- Сіль - 1 щіпка
1. Розтоплене вершкове масло з'єднайте з цукром і перемішайте.
2. Vbeyte яйця.
3. Збийте до однорідності. Для аромату можна додати ваніль.
4. Викладіть в миску сир. Якщо він сухий, краще протріть його попередньо через сито, щоб не було грудочок.
5. Всипте манну крупу.
6. І дрібку солі.
7. Все як слід перемішайте, викладіть у жароміцних форму, змащену маслом, і відправте в розігріту до 180 градусів духовку.
8. Випікайте близько години до рум'яності. Приємного чаювання!