Рецепт Найсмачніший морквяний торт фото

Найсмачніший морквяний торт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Морква
На святковий стіл
Випічка , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Неймовірно смачний і корисний морквяний торт викличе бурю захоплення у ваших рідних, якщо ви подасте його до чаю або до кави. Прикрасьте десерт по-своєму смаку і охолодіть, щоб він як слід просочився.

Опис приготування:

Морквяний торт - ідеальний десерт для дня народження. Він смачний, красивий і ароматний. У літню пору його можна прикрасити ягодами малини, лаймом, лимоном і т.Д., а в зиязикай час - замороженими ягодами або апельсинами, kumkvat, манго.

  • Морква - 1 штука (велика - для двох бісквітів)
  • Яйця курячі - 8 штук (по 4 штуки на 1 бісквіт)
  • Борошно пшеничне - 300 грам (по 150 грам на кожен бісквіт)
  • Цукор - 3 склянки(2 - для бісквітів, 1 - для крему)
  • Сіль - 2 щіпки
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
  • Розпушувач для тіста - 1 Чайна ложка (по 0, 5 ç.l. В кожен бісквіт)
  • Ванільний ароматизатор - 1 Чайна ложка
  • Загущувач для вершків - 2 штуки(2 пакетика в крем)
  • Просочення для бісквіта - 150 мілілітрів (будь-яка)
  • Крем - 400 мілілітрів (будь-якої жирності)
найсмачніший морквяний торт - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти.
найсмачніший морквяний торт - фото крок 2
Спочатку сформуйте бісквітне тісто для одного бісквіта. Вбийте в чашу кухонного комбайна 4 курячих яйця, всипте 1 стакан цукрового піску і щіпку солі.
найсмачніший морквяний торт - фото крок 3
Збийте все в пишну піну приблизно 4-5 хвилин, але не більше, щоб не перебити білки.
найсмачніший морквяний торт - фото крок 4
Всипте в яєчну масу просіяне борошно в обсязі 150 грам разом з розпушувачем. Акуратно розмішайте віночком або силіконової лопаткою, але не збивайте.
найсмачніший морквяний торт - фото крок 5
Очистіть моркву від шкірки, промийте і натріть половину овоча в ємність, влийте половину рослинного масла і акуратно все перемішайте. На цьому ж етапі включіть її на 180 градусів.
найсмачніший морквяний торт - фото крок 6
Змастіть форму маслом і перелийте в неї бісквітну масу. Помістіть форму в духовку і випікайте приблизно 35-40 хвилин до сухої шпажки.
найсмачніший морквяний торт - фото крок 7
Готовий морквяний бісквіт остудіть, подровняйте, зрізавши кришечку. Таким же чином спечіть ще один бісквіт і остудіть його. Обов'язково просочіть бісквіти будь-яким сиропом, розведеним у воді варенням і т.Д., щоб вони не були сухуваті на смак.
найсмачніший морквяний торт - фото крок 8
У чаші комбайна збийте охолоджену сметану будь жирності з загустителем, 1 склянкою цукру і ванільним ароматизатором. Крем повинен вийти густим.
найсмачніший морквяний торт - фото крок 9
Бісквіти розріжте горизонтально навпіл на два коржі. На один корж викладіть частина сметанним кремом, рівномірно розподіліть.
найсмачніший морквяний торт - фото крок 10
Потім другий корж, сметанний крем, третій корж. Повапните весь зібраний торт сметанним кремом і помістіть в холодильник на 2-3 години для просочення, а краще - на ніч. Якщо ви не додавали в коржі просочення, то бісквіт"витягне" воду з крему і він зверху потріскається - пам'ятайте це!
найсмачніший морквяний торт - фото крок 11
Потім прикрасьте торт на свій смак і запрошуйте рідних на чаювання.
найсмачніший морквяний торт - фото крок 12
Наріжте десерт на порційні шматочки. Розріз торта просто шикарний!

Схожі рецепти