Налисники з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Цей ситний і простий рецепт налисників з м'ясом, напевно, повинен бути у кожної господині, - адже подавши їх до обіду, будь-яка трапеза відразу ж перетворюється в святкову. І в бенкет, і в світ, - їх люблять усі!
Налисники з м'ясом в домашніх умовах хоч і зажадають від вас трохи тимчасових витрат, але зате порадують і вас, і ваших домочадців своїм неповторним смаком і ароматом. Смачно, просто, і по-домашньому! приступимо?
Отже, як зробити налисники з м'ясом:
1. У миску вбиваємо яйця, додаємо трохи підтале вершкове масло, і збиваємо вінчиком до однорідного стану.
2. Dolivaem Moloko, трохи солимо, і знову ж перемішуємо. Потроху всипаємо борошно, не припиняючи помішування.
3. Коли тісто стане однорідним, на сковороді підсмажуємо млинчики з двох сторін. Складаємо стопкою, нехай охолонуть.
4. Займемося начинкою. Фарш, якщо потрібно, розморозимо, цибуля моєму, чистимо і подрібнюємо в блендері, або дрібно ріжемо ножем. Обсмажуємо на сковороді до готовності, поперчивши і посолити за смаком.
5. Тепер на кожен млинець викладаємо начинку, і звертаємо конвертиком.
6. Можна подавати такі налисники відразу ж, а можна їх скласти в каструльку, і ще кілька хвилин потримати в духовці або на плиті, додавши вершкове масло, вони тоді стануть ще м'якше і ароматні.
Смачного!
- Борошно - 1 Склянка
- Молоко - 0.5 L
- Яйця - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Фарш - 500 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
Отже, як зробити налисники з м'ясом:
1. У миску вбиваємо яйця, додаємо трохи підтале вершкове масло, і збиваємо вінчиком до однорідного стану.
2. Dolivaem Moloko, трохи солимо, і знову ж перемішуємо. Потроху всипаємо борошно, не припиняючи помішування.
3. Коли тісто стане однорідним, на сковороді підсмажуємо млинчики з двох сторін. Складаємо стопкою, нехай охолонуть.
4. Займемося начинкою. Фарш, якщо потрібно, розморозимо, цибуля моєму, чистимо і подрібнюємо в блендері, або дрібно ріжемо ножем. Обсмажуємо на сковороді до готовності, поперчивши і посолити за смаком.
5. Тепер на кожен млинець викладаємо начинку, і звертаємо конвертиком.
6. Можна подавати такі налисники відразу ж, а можна їх скласти в каструльку, і ще кілька хвилин потримати в духовці або на плиті, додавши вершкове масло, вони тоді стануть ще м'якше і ароматні.
Смачного!