Рецепт Налисники з м'ясом фото

Налисники з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Фарш
Пісні страви, Веганські страви
На обід, Святковий обід
Випічка, Налисники

Цей ситний і простий рецепт налисників з м'ясом, напевно, повинен бути у кожної господині, - адже подавши їх до обіду, будь-яка трапеза відразу ж перетворюється в святкову. І в бенкет, і в світ, - їх люблять усі!

Налисники з м'ясом в домашніх умовах хоч і зажадають від вас трохи тимчасових витрат, але зате порадують і вас, і ваших домочадців своїм неповторним смаком і ароматом. Смачно, просто, і по-домашньому! приступимо?

Отже, як зробити налисники з м'ясом:

1. У миску вбиваємо яйця, додаємо трохи підтале вершкове масло, і збиваємо вінчиком до однорідного стану.

2. Dolivaem Moloko, трохи солимо, і знову ж перемішуємо. Потроху всипаємо борошно, не припиняючи помішування.

3. Коли тісто стане однорідним, на сковороді підсмажуємо млинчики з двох сторін. Складаємо стопкою, нехай охолонуть.

4. Займемося начинкою. Фарш, якщо потрібно, розморозимо, цибуля моєму, чистимо і подрібнюємо в блендері, або дрібно ріжемо ножем. Обсмажуємо на сковороді до готовності, поперчивши і посолити за смаком.

5. Тепер на кожен млинець викладаємо начинку, і звертаємо конвертиком.

6. Можна подавати такі налисники відразу ж, а можна їх скласти в каструльку, і ще кілька хвилин потримати в духовці або на плиті, додавши вершкове масло, вони тоді стануть ще м'якше і ароматні.

Смачного!


  • Борошно - 1 Склянка
  • Молоко - 0.5 L
  • Яйця - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Фарш - 500 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
Налисники з м'ясом в домашніх умовах хоч і зажадають від вас трохи тимчасових витрат, але зате порадують і вас, і ваших домочадців своїм неповторним смаком і ароматом. Смачно, просто, і по-домашньому! приступимо?

Отже, як зробити налисники з м'ясом:

1. У миску вбиваємо яйця, додаємо трохи підтале вершкове масло, і збиваємо вінчиком до однорідного стану.

2. Dolivaem Moloko, трохи солимо, і знову ж перемішуємо. Потроху всипаємо борошно, не припиняючи помішування.

3. Коли тісто стане однорідним, на сковороді підсмажуємо млинчики з двох сторін. Складаємо стопкою, нехай охолонуть.

4. Займемося начинкою. Фарш, якщо потрібно, розморозимо, цибуля моєму, чистимо і подрібнюємо в блендері, або дрібно ріжемо ножем. Обсмажуємо на сковороді до готовності, поперчивши і посолити за смаком.

5. Тепер на кожен млинець викладаємо начинку, і звертаємо конвертиком.

6. Можна подавати такі налисники відразу ж, а можна їх скласти в каструльку, і ще кілька хвилин потримати в духовці або на плиті, додавши вершкове масло, вони тоді стануть ще м'якше і ароматні.

Смачного!

Схожі рецепти