Налисники в духовці
(покроковий рецепт з фото)
А ви пробували коли-небудь справжні, м'які і тануть у роті млинці з сиром та родзинками? Якщо ні, то зараз розповім, як приготувати налисники в духовці! Блюдо вам обов'язково сподобається!
Розповім вам рецепт приготування налисників в духовці. Спробуйте, вам обов'язково має сподобатися таке цікаве блюдо! За фактом тут головний секрет полягає в млості готових налисників в духовці при низькій температурі. Вони просочуються сметанною заливкою і стають такими ніжними, що прямо тануть у роті! розповім, як приготувати налисники в духовці прямо зараз, а ви запам'ятовуйте!
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 0.5 склянки(+ 2 ст.Л. Для тіста)
- Ванільний цукор - 1.5 чайних ложки
- Молоко - 0.5-1 склянки
- Борошно - 0.75 склянки
- Сир - 150 грам
- Ізюм - 50 грам
- Цукрова пудра - За смаком
- Вершки - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Крем - 300 грам
1. Змішаємо тісто: збиваємо яйця з цукром і ваніллю, потім додамо масло і півсклянки молока. Перемішаємо, мука харчування, а потім доливаємо молоко, поки тісто не стане досить рідким.
2. Смажимо тепер тонкі млинці на сковороді на рослинному маслі (не виливайте відразу 2 ст.Л. На сковороду, додавайте в міру необхідності). Залишимо млинці остигати.
3. Тепер зробимо начинку: змішаємо сир, родзинки і цукрову пудру (або цукор). Якщо у вас сир сухий, додайте трохи вершків. Цю масу викладаємо на млинець і звертаємо рулетом.
4. А ось тепер наші рулети викладаємо у форму для запікання. Сметану змішаємо з 0.5 склянками цукру і ваніллю. Заливаємо цією сумішшю налисники і відправляємо їх в духовку на 15-20 хвилин, поки не з'явиться рум'яна кірочка.
5. От і все! Смачного!