Морквяні капкейкі
(покроковий рецепт з фото)
Морквяні капкейкі - це незвичайний домашній десерт, який ідеально підійде в якості частування до святкового столу. Капкейкі володію чудовим ароматом, виходять легкими і повітряними!
Перед вами простий рецепт приготування морквяних капкейков. Цей рецепт вважається дуже вдалим, так як випічка виходить ідеальної консистенції. Під час запікання капкейкі добре піднімаються, виходять пишними і красивими. Хай щастить!
- Морква - 400 грам
- Масло рослинне - 350 грам
- Яйця - 3 штуки
- Йогурт - 40 грам
- Цукор - 400 грам
- Ананаси консервовані - 50 грам
- Ізюм - 100 грам
- Борошно - 450 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Крем - 1 За смаком (для прикраси)
Натріть на крупній тертці очищену моркву, сік віджимаємо. Перекладаємо морква в глибоку ємність, додаємо яйця.
Влийте рослинне масло і йогурт, додайте цукор і порізані шматочками ананаси. Ретельно перемішайте.
Також кладемо родзинки, перемішуємо.
Окремо змішуємо борошно з розпушувачем, содою і корицею.
Засипаємо суху суміш в рідку. Ретельно перемішуємо.
Наповнюємо силіконові формочки тестом на 3/4. Випікаємо в духовці 20 хвилин при температурі в 160 градусів.
Перекладіть готові капкейкі на решітку для охолодження. Верхівку можна покрити кремом. Смачного!