Рецепт Морквяні капкейкі фото

Морквяні капкейкі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Овочі, Морква
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
Для дітей, На святковий стіл, Новий рік
Випічка, Капкейк

Морквяні капкейкі - це незвичайний домашній десерт, який ідеально підійде в якості частування до святкового столу. Капкейкі володію чудовим ароматом, виходять легкими і повітряними!

Перед вами простий рецепт приготування морквяних капкейков. Цей рецепт вважається дуже вдалим, так як випічка виходить ідеальної консистенції. Під час запікання капкейкі добре піднімаються, виходять пишними і красивими. Хай щастить!

  • Морква - 400 грам
  • Масло рослинне - 350 грам
  • Яйця - 3 штуки
  • Йогурт - 40 грам
  • Цукор - 400 грам
  • Ананаси консервовані - 50 грам
  • Ізюм - 100 грам
  • Борошно - 450 грам
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Крем - 1 За смаком (для прикраси)
морквяні капкейкі - фото крок 1
Натріть на крупній тертці очищену моркву, сік віджимаємо. Перекладаємо морква в глибоку ємність, додаємо яйця.
морквяні капкейкі - фото крок 2
Влийте рослинне масло і йогурт, додайте цукор і порізані шматочками ананаси. Ретельно перемішайте.
морквяні капкейкі - фото крок 3
Також кладемо родзинки, перемішуємо.
морквяні капкейкі - фото крок 4
Окремо змішуємо борошно з розпушувачем, содою і корицею.
морквяні капкейкі - фото крок 5
Засипаємо суху суміш в рідку. Ретельно перемішуємо.
морквяні капкейкі - фото крок 6
Наповнюємо силіконові формочки тестом на 3/4. Випікаємо в духовці 20 хвилин при температурі в 160 градусів.
морквяні капкейкі - фото крок 7
Перекладіть готові капкейкі на решітку для охолодження. Верхівку можна покрити кремом. Смачного!

Схожі рецепти