Молочний скибочку
(покроковий рецепт з фото)
Діти обожнюють десерти від Kinder, але на жаль, корисного в них мало. Я пропоную вам приготувати молочний скибочку будинку по дуже простому рецептом. Шоколадні коржі і вершковий крем - просто і смачно!
Щоб приготувати молочний скибочку в домашніх умовах, приготуйте тісто і спечіть корж. Корж потрібно розрізати на дві рівні частини і залишити в холодильнику для дозрівання. Потім збийте вершковий крем, змастіть один корж, накрийте іншим і витримайте в холодильнику не менше 2 годин. Смачний десерт готовий. Докладніше, як приготувати молочний скибочку, читайте в покроковому рецепті.
- Яйця - 3 штуки
- Вершки 33% - 325 мілілітрів(125 мл - в тісто, 200 мл - для крему)
- Борошно пшеничне - 125 грам
- Цукор - 175 грам(125 г - в тісто, 50 г - в вершках)
- Какао - 40 грам
- Розпушувач - 5 грам
- Маскарпоне - 75 грам
- Ванільний екстракт нема на спирту - 1, 5 чайних ложки(1 немає. L. - в тісто, 0, 5 немає. L. - в вершках)

Для початку підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Яйця збийте з цукром.

Додайте 125 мл вершків.

Потім додайте борошно з розпушувачем, какао, цукор, перемішайте.

В кінці додайте ванільний екстракт.

Деко застеліть папером для випічки, змащеній маслом. Тісто вилийте на деко і розрівняйте. Випікайте корж при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин. Готовий корж остудіть, розріжте навпіл, загорніть в плівку і залиште в холодильнику на 1 час.

Сливки збийте з цукром, потім додайте маскарпоне і ванільний екстракт. Збийте все разом до однорідності.

Вийміть коржі з холодильника, змастіть одну половину вершковим кремом і накрийте другою. Загорніть в плівку і охолодіть протягом 2 годин.

Через 2 години нарізайте на скибочки і подавайте з улюбленим напоєм. Смачного!