Рецепт Молочний хліб в хлібопічці фото

Молочний хліб в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Молоко , Вершкове масло
ПП рецепти
На полуденок , На сніданок
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 3 г. 30 хв.

Якщо у вас до сих пір немає хлібопічки, то ви багато чого втрачаєте. Все ж домашня випічка не зрівняється з ціною купівлі. І займає приготування в цьому електронному пристрої трохи зусиль, але результат того вартий.

Опис приготування:

В докладної інструкції нижче ви прочитаєте про те, як приготувати молочний хліб в хлібопічці. Апетитна, хрустка скоринка, а всередині - повітряна м'якоть. Така випічка відмінно підійде до гарячих страв. Але її можна і просто є з чаєм. Намажте на шматочок хліба масло або варення - і буде непоганий десерт.

  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно - 500 грам
  • Молоко - 310 мілілітрів
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Дріжджі сухі - 1, 5 чайних ложки
  • Цукор - 2, 5 Ст. Ложки
молочний хліб в хлібопічці - фото крок 1
Масло розм'якшити при кімнатній температурі і покладіть його на дно хлібопічки. Туди ж всипте цукор і сіль.
молочний хліб в хлібопічці - фото крок 2
Молоко підігрійте до 35 градусів. Влийте його до решти інгредієнтів.
молочний хліб в хлібопічці - фото крок 3
Далі в ємність хлібопічки просійте борошно і додайте сухі дріжджі.
молочний хліб в хлібопічці - фото крок 4
Поставте режим в хлібопічці"Білий хліб" . Випікатися він буде близько трьох годин і 15 хвилин. Як випічка охолоне, приступайте до дегустації!

Схожі рецепти