Молочний хліб в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас до сих пір немає хлібопічки, то ви багато чого втрачаєте. Все ж домашня випічка не зрівняється з ціною купівлі. І займає приготування в цьому електронному пристрої трохи зусиль, але результат того вартий.
В докладної інструкції нижче ви прочитаєте про те, як приготувати молочний хліб в хлібопічці. Апетитна, хрустка скоринка, а всередині - повітряна м'якоть. Така випічка відмінно підійде до гарячих страв. Але її можна і просто є з чаєм. Намажте на шматочок хліба масло або варення - і буде непоганий десерт.
- Вершкове масло - 50 грам
- Борошно - 500 грам
- Молоко - 310 мілілітрів
- Сіль - 2 чайних ложки
- Дріжджі сухі - 1, 5 чайних ложки
- Цукор - 2, 5 Ст. Ложки
Масло розм'якшити при кімнатній температурі і покладіть його на дно хлібопічки. Туди ж всипте цукор і сіль.
Молоко підігрійте до 35 градусів. Влийте його до решти інгредієнтів.
Далі в ємність хлібопічки просійте борошно і додайте сухі дріжджі.
Поставте режим в хлібопічці "білий хліб" . Випікатися він буде близько трьох годин і 15 хвилин. Як випічка охолоне, приступайте до дегустації!