Млинці з заварним кремом
(покроковий рецепт з фото)
Смачні тонкі млинці з ніжним заварним кремом - це дуже смачно і зовсім не шкода витраченого часу. Готуємо!
Дуже простий і доступний рецепт, по якому ви зможете приготувати смачні млинці з заварним кремом. Млинці печуться за класичним рецептом, з кремом складнощів виникнути не повинно. Якщо він у вас вийде злегка рідкуватий - поставте крем в холодильник, можливо ви занадто розігріли масло. Ну от і все, сподіваюся, що цей рецепт млинці з заварним кремом з фото вельми зрозумілий і у вас все вийде в кращому вигляді
- Молоко - 1, 25 L(1 літр - для тіста, інше - для крему)
- Яйця - 9 штук(8 - в тісто, 1- в вершках)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 5 Ст. Ложок(3 ложки - в тісто, 2 ложки - в вершках)
- Масло рослинне - 6 Ст. Ложок
- Борошно - 2 склянки
- Вершкове масло - 70 грам (для крему)
- Борошно - 1, 5 Ст. Ложки (для крему)
- Какао - 1 Ст. Ложка (можна без нього)
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
У мисці, в якій будемо робити тісто, збиваємо яйця до легкої піни.
Додаємо тепле молоко, рослинна олія, сіль і цукор. Добре розмішуємо і потім додаємо борошно. Віночком розмішуємо тісто без грудочок.
Смажимо тонкі і красиві млинці.
Ось які гарні і як багато:)
Розтираємо яйце з цукром, ванільним цукром і борошном.
Додаємо какао і добре розмішуємо. Якщо ви не хочете, щоб крем був шоколадний - какао можна не додавати.
Ставимо каструлю з яєчно-борошняної масою на вогонь, вливаємо молоко і варимо до загустіння. Постійно перемішуємо.
Вершкове масло злегка підігріваємо і збиваємо.
Змішуємо вершкове масло і остигнула заварний масу. Ось такий у нас виходить крем.
У млинчиків злегка обрізаємо-підрівнюємо краю.
Намазуємо крем на млинець і загортаємо.