Рецепт Млинці з капустою і грибами фото

Млинці з капустою і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, Овочі, Молочні продукти, Капуста, Молоко
Пісні страви
На обід, На вечерю
Випічка, Страви з начинкою, Млинці

Хочу з вами поділитися одним з найулюбленіших моїх рецептів - простим рецептом млинців з капустою і грибами! Виходить приголомшливо ароматне і ситне блюдо, котрого спільниками завжди подобається! Спробуйте!

Рецепт приготування млинців з капустою і грибами, як ви побачите, дуже простий, і насправді багато часу не забирає, - поки ви замішали тісто, - залиште його постояти трохи, і в цей час якраз тушкуйте капусту і пожежі гриби. Потім, поки овочі на маленькому вогні гасяться, - смажте млинці. А потім і млинці, і начинка практично одночасно будуть готові - так що все продумано до дрібниць!

  • Молоко - 1, 5-2 склянки (можна замінити кип'яченою водою)
  • Борошно - 1 Склянка
  • Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
  • Сушені лісові гриби - 50 грам
  • Капуста квашена - 500 грам
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Яйце - 1 штука (плюс ще одне для панірування готових млинчиків з капустою)
  • Цибулини - 2 штуки (великого розміру)
  • Панірувальні сухарі - 5-6 Ст. Ложок (по бажанню)
млинці з капустою і грибами - фото крок 1
1. Для приготування млинців змішайте в мисці просіяне борошно, молоко, вбийте яйце і посоліть. Якщо тісто не рідке (консистенції рідкої сметани), додайте ще молока або води. Смажте млинці на сковороді на середньо-високому вогні на олії. Налийте Polovnik, розподіліть і смажте по хвилинці з кожного боку.
млинці з капустою і грибами - фото крок 2
2. Млинці вийдуть тонкі, складіть їх гіркою. Капусту треба вивалити в глибоку сковороду, додати лавровий лист і тушкувати на маленькому вогні 30 хвилин. Лук почистіть і наріжте кубиком, обсмажте на олії до м'якості. Гриби залийте водою і поставте варитися на півгодини. Через півгодини гриби разом з бульйоном додайте в капусту, прогрейте.
млинці з капустою і грибами - фото крок 3
3. Капусту з грибами відкиньте на друшляк. Ложкою викладіть начинку на млинець і загорніть конвертиком. Потім млинчики треба обсмажити в сковороді на олії. Набагато смачніше буде, якщо ви такі фаршировані млинчики спочатку поринете у збите яйце, а потім в сухарі і обсмажити на маслі.
млинці з капустою і грибами - фото крок 4
4. Млинці з капустою і грибами подавайте зі сметаною. Смачного!

Схожі рецепти