Млинці з капустою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Хочу з вами поділитися одним з найулюбленіших моїх рецептів - простим рецептом млинців з капустою і грибами! Виходить приголомшливо ароматне і ситне блюдо, котрого спільниками завжди подобається! Спробуйте!
Рецепт приготування млинців з капустою і грибами, як ви побачите, дуже простий, і насправді багато часу не забирає, - поки ви замішали тісто, - залиште його постояти трохи, і в цей час якраз тушкуйте капусту і пожежі гриби. Потім, поки овочі на маленькому вогні гасяться, - смажте млинці. А потім і млинці, і начинка практично одночасно будуть готові - так що все продумано до дрібниць!
- Молоко - 1, 5-2 склянки (можна замінити кип'яченою водою)
- Борошно - 1 Склянка
- Масло рослинне - 3-4 Ст. Ложок
- Сушені лісові гриби - 50 грам
- Капуста квашена - 500 грам
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Яйце - 1 штука (плюс ще одне для панірування готових млинчиків з капустою)
- Цибулини - 2 штуки (великого розміру)
- Панірувальні сухарі - 5-6 Ст. Ложок (по бажанню)
1. Для приготування млинців змішайте в мисці просіяне борошно, молоко, вбийте яйце і посоліть. Якщо тісто не рідке (консистенції рідкої сметани), додайте ще молока або води. Смажте млинці на сковороді на середньо-високому вогні на олії. Налийте Polovnik, розподіліть і смажте по хвилинці з кожного боку.
2. Млинці вийдуть тонкі, складіть їх гіркою. Капусту треба вивалити в глибоку сковороду, додати лавровий лист і тушкувати на маленькому вогні 30 хвилин. Лук почистіть і наріжте кубиком, обсмажте на олії до м'якості. Гриби залийте водою і поставте варитися на півгодини. Через півгодини гриби разом з бульйоном додайте в капусту, прогрейте.
3. Капусту з грибами відкиньте на друшляк. Ложкою викладіть начинку на млинець і загорніть конвертиком. Потім млинчики треба обсмажити в сковороді на олії. Набагато смачніше буде, якщо ви такі фаршировані млинчики спочатку поринете у збите яйце, а потім в сухарі і обсмажити на маслі.
4. Млинці з капустою і грибами подавайте зі сметаною. Смачного!